Флешмоб “Про що мої книги”+анонс

Флешмоб “Про що мої книги”+анонс

Флешмоб “Про що мої книги”+анонс

Більшість з вас знають, що в мене доволі багато різних історій, і в кожну з них я вкладаю певну ідею, підтекст, який хочу донести до читача. Зараз я розкажу про підтексти моїх останніх робіт, викладених на букнеті =) 

1) “Особиста вендета” – книга, яку ми з співавтором Тарасом Мельником написали за 2,5 місяці. Історія про те, що помста – це не вихід. Історія про підтримку і щирі почуття, історія про складний шлях і про те, що в будь-якому випадку треба залишатися людиною. Історія про справжнє кохання і про спільне подолання перепон на шляху.

2) “Зіграй мою наречену” історія про те, що ніколи не треба здаватися, про те, що шлях є завжди, просто його треба гарно пошукати. Історія про те, що плідна праця окупається, про те, що будь-яку мрію можливо втілити в життя, якщо перетворити її на мету й послідовно йти до неї. Історія про справжнє кохання, яке не купити, історя про підтримку і віру в близьку людину, віру настільки сильну, що навіть якщо та людина сама в себе не вірила, вона починає вірити…) 

3) “Така собі мільйонерка” – історія про те, що ніколи не пізно почати шукати свій шлях і йти ним прямо до своєї мети. Історія про вірність і довіру, про дружбу і кохання навіть на відстані, історія про те, що шлях неменш важливий за результат і про те, що ми в будь-якому випадку будемо нести відповідальність за те, що робимо.

4) “ВІЛ. Моя боротьба” – історія про те, що коли в тебе є, за що боротися, коли цим “чимось” є відносини з коханою людиною, то все можливо. Просто треба йти вперед і боротися, не здаватися навіть якщо ситуація здається безнадійною.. Бо знаходить той, хто шукає, а не той, хто вже опустив голову і здався. Оповідь від смертельно хворого хлопця.

5) “Вісім бажань” – історія про справжню ціну щастя, і про вибір. Про те, що кожен сам кує свою долю, про те, що кожна наша дія має наслідки… Про те, що треба цінувати те, що в нас є, і бути уважними до близьких. Історія про те, що у кожної людини є “друге дно”, інша сторона, глибша. Історія без награних хепіендів. Оповідь одразу від вісьмох персонажів.

6) “Мій дегустатор” – історія про те, що людина сама обирає свій шлях, і не завжди він “правильний” з точки зору оточення. Але ще й про те, що так званого “правильного” насправді зовсім не існує. Історія про дуже талановиту людину з в якомусь сенсі нетиповою, можливо навіть хтось сказав би “хворою” психікою. Оповідь від вчителя та учениці по черзі. 

7) “Час героя” – історія про справжню дружбу і про те, на що людина готова піти заради друга. Історія про командну роботу, про те, що не завжди доля дає виграшні карти. 

ОПОВІДАННЯ

1) “Заради хазяйки. Сповідь віртуального помічника” – історія про те, що кохати можна тільки душу. Історія незвичного кохання штучного інтелекту до своєї хазяйки.  Оповідь від хлопця-віртуального помічника.

2) “Перше бажання” – історія про те, що кохання – це не бажання заволодіти, а бажання зробити людину щасливою, оберігати її не для того, щоб потім перед нею хизуватися, а просто щоб їй було добре. 

3) “Каф письменниці” – історія про те, що будь-які досягнення, яких ти досягаєш нечесним шляхом ніколи не принесуть справжнього задоволення. Шлях не менш важливий за ціль. Так було, є і буде. 

4) “Я та мій булер. 9 кіл пекла” – алегорія на дев’ять кіл пекла в сучасній реальності. Історія про булінг, про жорстокість підлітків, про те, що багато людей просто “пливе за течією”, але при цьому все ж в кожного з нас є вибір і, при бажанні, ми завжди можемо сказати свою справжню думку. 

5) “Останнє кохання Аластара” – історія про те, що змінитися може кожен. Історія про самопожертву і справжнє кохання. 

6) “Taker. Я заберу твій біль.” – історія про те, що заради людини, яку ти кохаєш, ти дійсно підеш на все. Не важливо, наскільки це буде боляче та тяжко, ти все витерпиш тому що ти знаєш, що так ти зможеш хоч трошки покращити життя дорогої тобі людини.

А ЗАРАЗ НОВИНА! В ЧЕТВЕР ПОЧНУ ВИКЛАДКУ СВОГО РОМАНУ, ЯКИЙ НАПИСАЛА ДУЖЕ ДАВНО, ЗАРАЗ ДАМ ВАМ ОБКЛАДИНКУ БЕЗ ПОЯСНЕНЬ! Цю ілюстрацію малювали спеціально для цієї книги))

Оригінал статті на Букнет: Флешмоб “Про що мої книги”+анонс

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"