# Флешмоб ” Перше знайомство”

# Флешмоб ” Перше знайомство”

# Флешмоб ” Перше знайомство”

Декілька днів тому натрапила на флешмоб від Мар’яни Долі ” Перше знайомство”, але оскільки не було вільної часини, то не випадало написати. Час з’явився, тому презентую сцену першого знайомства Андрія і Поліни з мого романуХай буде світло

Тут двері кав’ярні відкрилися, впускаючи всередину високого статного чоловіка. Поліна глянула на нього і раптом зрозуміла, що пропала. Загубилася в його зелених очах, якими він подивився просто на неї. Побачивши, що чоловік йде до них, Поліна подумала було, що це їй тільки здалося і  чоловік пройде далі – до вільного столику. Дівчина ладна вже була панікувати і у неї промайнула думка, що вона вже божеволіє. Але ж ні, він попрямував прямо до них швидкими кроками і зупинився прямо перед Юхимом Івановичем.

Тепер Поліна могла його роздивитися. Чоловіку було десь трішки за тридцять. Може до тридцяти п’яти. Біляве волосся гармонійно поєднувалося з зеленими очима, міцно стиснутими, гарно окресленими губами і вольовим підборіддям. Все це надавало чоловічому обличчю суворої чоловічої краси. Міцна статура тіла чоловіка відразу сподобалась дівчині, і навіть під пальто було видно сталеві м’язи на плечах. В усій його поставі було видно якусь грацію, можна сказати грацію пантери перед стрибком, хоча чоловік і був високого зросту та не маленьких габаритів. Поліна відзначила про себе, що це мабуть хтось із колег Юхима Івановича. Потім її здогадка підтвердилася. Чоловік заговорив і дівчина, як кішка закрила очі від задоволення, тому що його голос був густим, оксамитовим баритоном, який зачаровував, його хотілося слухати і слухати.

– Ось ви де! – Мовив чоловік, звертаючись до Юхима Івановича. – Я вас шукав, спочатку у суді, але мені сказали що ви в прокуратурі, тож довелося побігати і якби черговий не сказав, що ви поїхали додому, я б не вловив вже вас, довелося б завітати до вас, пане адвокат. – З посмішкою сказав він.

– Привітайся Андрію з чарівною панянкою! – Звернувся до нього Юхим Іванович з усмішкою. – Ми тут тістечками бавимося.

Лише тепер той, кого назвали Андрієм, перевів погляд на дівчину і Полінине серце тихо тенькнуло, обірвалося і покотилося кудись у п’яти. В неї аж дух забило від захвату. В горлі пересохло. А коли Андрій привітався, вона не змогла нічого відповісти і тільки кивнула йому у відповідь.

– Добрий день, панянко! – Андрій привітався з дівчиною, як того хотів Юхим Іванович. – Ви завжди ходите до кав’ярні на тістечка з одруженими чоловіками? – Після привітання запитав уїдливо Андрій.

На Поліну наче вилили відро холодної води. Було відчуття падіння в холодну і мокру калюжу. У дівчини пришвидшився пульс і звузилися очі.

– Не ваша, собача справа, ЮНАЧЕ. – Прошипіла Поліна.

Якщо ж історія вас зацікавила, то кометуйте і ставте зірочки. Автору буде дуже приємно. Підписуйтесь щоб не пропустити і дещиці з роману Андрія та Поліни.

Оригінал статті на Букнет: # Флешмоб ” Перше знайомство”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"