Флешмоб: “Перше знайомство героїв”

Флешмоб: “Перше знайомство героїв”

Флешмоб: “Перше знайомство героїв”

Привітики, мої любі! Хочу подякувати, Мар’яні Долі, за такий цікавий флешмоб: Перше знайомство героїв 

Фальшива наречена

Уривок:

– Дівчино. Ви в порядку? – Пролунав баритоновий голос прохожого. Досить приємний голос. 

– Так. – Впевнено відповіла, втираючи сльози. Ну, не вміла я проявляти слабкість перед людьми. В дома у своїй кімнаті за закритими дверима, де мене ніхто не бачить і не чує, так. Але не привселюдно. Це для мене було не припустимо, адже вони тоді починали мене жаліти, а я цього терпіти не могла. Хай зараз я, це зробила. Але, це була чисто початок депресійного стану. Навіть сильна людина коли-небудь ламається.  

 Тому впевнено піднявши погляд на перехожого. І відразу  натрапила на погляд чорних очей. Вони були настільки темними немов – це очі самого диявола. При світлі ліхтаря вони набували відтінку червоного. Я жахнулася і поспіхом встала на ноги. Дивлячись цьому дияволу прямісінько в очі. На його обличчі красувалась не зрозуміла мені усмішка. А його ідеальна зовнішність відлякувала і притягувала одночасно: Виразні вилиці. Опухлі губи не природного червоного відтінку. Густі брови. Довгі вії. Бліде обличчя. І волосся кольору вугілля. Тіло здається теж було досконале, але мені мало, що вдавалося розгледіти. – Я напевно вже піду. – Якось не впевнено промовила. І взявши валізу в руки  відступила на крок.

– Може вам допомогти? – Не припиняв пропонувати допомогу чоловік. Але я була така налякана, що просто хотілося кинути всі речі та втекти не озираючись. Бігти до втрати свідомості. 

– Мені не потрібна ваша допомога. І взагалі… ви кудись йшли? От, і йдіть собі далі. – Обережно вимовила я.

– Але я хотів вам допомогти. – Посміхнувся той. 

Так-так. Знаю я їхню допомогу. Потім будуть показувати по телевізору, не в дуже зручній для мене позі.  Та ще й знати не будуть хто я. Документів в мене все одно немає. Краще остерігатися таких помічників. Та ще й посеред ночі. Мало хто гуляє нічним містом. 

– Ага! Допомогти він хотів! Комусь іншому будеш розказувати. Але точно не мені. – Прокричала я. Та знову почала відступати. А той диявол навпаки почав наступати на мене. От  тепер мені дійсно стало лячно.  Взявши в руку міцніше свою валізу, я розвернулася і почала бігти так швидко, як могла. Сніг заліпив мені обличчя. Я майже нічого не бачила. Але бігла не обертаючись. Навіть коли в боку почало колоти не припиняла. Коли я остаточно зрозуміла, що за мною ніхто не женеться. От, тоді я стала перевести дух.

______________________________________________________________________________

Ну і як вам перше знайомство? Я сміюсь, мов божевільна. Це ж треба було так перелякатись. А далі ще одне солодке знайомство і випадкові голі сцени. Хі-хі-хі…

Гарного дня! Усміхайтесь частіше))) 

Ваша Марі! 

Оригінал статті на Букнет: Флешмоб: “Перше знайомство героїв”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"