Флешмоб “Мої секретики”

Флешмоб “Мої секретики”

Флешмоб “Мої секретики”

Вісм привіт)

Мої найперші спогади – це як я сиджу і гортаю книжку. Саме так, гортаю, адже взяла першу книгу в руки ще коли мені не було й року) Як тільки навчилася говорити, то одразу почала розповідати власні історії. Жаль, не збереглися, але є записи, як я щось розповідаю, ще не вимовляючи  й половини букв)

Проживала у містечку Радомишль на Житомирщині. Там я, як і Каміла Дані, не раз заглядала в бібліотеку.  Я там бувала настільки часто, що навіть виграла дві нагороди за найбільшу кількість прочитаних книг, серед усіх мешканців містечка.

Також час у мене знаходився і на музичну школу. Яку я успішно завершила, також по класу фортепіано.

Коли завершила навчатися в школі, поступила до університету та переїхала до Києва.

Під час навчання ще на першому семестрі, у моїй сім’ї сталася болісна для кожного з нас подія. Єдиною відрадою став Букнет, рекламу якого випадково побачила в Інстаграмі. Я випадково гортала сторінки і заглянула на сторінку конкурси, дуже вже полюбляю брати в них участь. Там якраз був один, який за тематикою був для мене дуже близьким. Цієї ж ночі мені наснився сон із дуже цікавим сюжетом. Недовго думаючи, взяла і почала писати книгу “Блакитне сяйво”. Через три місяці вона вже була повністю готовою. Це настільки мені сподобалося, що незабаром десятки ідей почали вирувати у мене в голові. Я ледве встигала їх записувати.

Наступну книгу “Чарівний пролісок” я також написала за сюжетом, який мені приснився. А от причиною написання  “Як стати популярною до випускного” стали мої емоції. В той момент в моєму житті знову пішло все шкереберть і я вилила це на папері, взявши за основу розповіді декількох людей про своє життя.

Ну а “Справжня я” і “Завжди будь собою” були написані вже по ідеям, які в мене були ще з самісінького дитинства. Так уже вийшло, що ще з народження у мене було дуже мало друзів. Зазвичай один-двоє, не більше. Але і вони надавали перевагу погуляти з моїм братом і просто проганяли мене геть, почасти обзиваючи. В такі моменти я замикалася в собі та уявляла, наче всі ці діти – мої друзі, ми постійно встряємо у всілякі пригоди. Ну і як же було без супер сил. 

Коли Рома Арівідерчі запропонував флешмоб, коли потрібно дістати зі шкафа старі запилені історії, я пригадала про мої дитячі мрії та почала писати “Справжню я”. 

Ну а “Завжди будь собою” – це те, що в мене наболіло на душі. Адже як часто люди покидають те, що люблять для того, щоб відповідати загальним ідеалам. Ми повинні завжди бути собою.

Ну і ще трішки про себе. Через два тижні мені виповниться 18 років. Навчаюся на менеджера зовнішньоекономічної діяльності та мрію також продовжувати писати. 

До речі, через два тижні і два дні моїй сторінці на Букнет також буде пів року)

Якщо когось цікавить якась інформація про мене, то запитуйте)))) Відповідатиму на всі питання))))

Дякую, Каміло Дані, за такий чудовий флешмоб))) Якщо є бажаючі, то приєднуйтесь)))))

 

Оригінал статті на Букнет: Флешмоб “Мої секретики”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"