# Флешмоб Книги

#  Флешмоб Книги

# Флешмоб Книги

Добрий вечір, мої любі читачі. Сьогодні Софія Вітерець запропонувала флешмоб, у якому автор повинен пояснити, що він хотів донести до читача своїми творами! А я можу і хочу пояснити історію виникнення книги і основну ідею твору. Цікаво чи співпаде вона з сприйняттям читачів ( це вже ідея Роми Арівідерчі). В мене поки що три книги, дві  з яких знаходяться на стадії написання.

По той бік вулиці

 

В цій історії, яка відбувається з-за часів князя Ігоря і у двотисячні найсправді багато реальних прототипів. Але це я забігла наперед. Крок за кроком. Цей твір я писала спеціально на конкурс “Потайсвіт”. 

1. Студентські роки, які я вважаю одним з найгарніших періодів у своєму житті. Тоді в мене був кращий друг, який був саме другом, історія знайомства не вигадана.

2. Дуже люблю історію своєї землі.

3. Люблю історії про мавок,  водяників, русалок.

З цих трьох складових і виникла книга ” По той бік вулиці”. Написала її вкладаючи в твір любов до рідної землі, і те що порозумітися з іншими істотами завжди можна, а ще те, що доля твориться завдяки відповідальності нашій і наших пращурів. Крім того прізвище головного героя Галаган, це прізвище мого рідного дідуся, у якого на жаль не було синів, тому хоча б прізвище буде жити в цій книжці) Цю книгу і другу книгу “Таємниця Сизого озера” я об’єднала в цикл “Нащадки мавки”.

2.

Таємниця “Сизого озера”

Таємниця сизого озера -це друга книга циклу “Нащадки мавки”. Тут теж як і в ” По той бік вулиці”трішки фентезі, трішки правдивих фактів, трішки вигадки. Що є що хай читач вирішить сам. Основною ідеєю  твору є те що ми всі унікальні істоти, в генетиці яких так багато намішано, що вже й не розберешся. Люди не є вінцем творіння на цій землі, а коріні мешканці землі – це якраз водяники, мавки і русалки, які намагаються вижити і розчиняють  свої гени у генах людей, щоб колись відродитися. І Вони бережуть своїх нащадків і піклуються про них, навіть якщо ті й не вірять у потойбічне.

3.

Хай буде світло

В цьому любовному романі випливають назовні страхи і невпевненість молодої дівчини на ім’я Поліна, зіпсованість суспільства, яке вважає дружбу неактуальною, коханий чоловік не вірить дівчині і вона на роки залишається сам на сам з проблемами,які не виникли, якби вона не покохала.Тому чи варто кохати і дружити? Кожен робить свій вибір. Ідея цього роману виникла чомусь раптово і вже не покидає голову. Чесно, я сама не знаю чим закінчаться Полінині пригоди.

Мені цікава, ваша  думка і ваші відгуки, мої любі. Тож з нетерпінням чекаю на ваші коментарі!

Також пропуную приєднатися до флешмобу всім колегам!

З любов’ю, Марта Кречет!

Оригінал статті на Букнет: # Флешмоб Книги

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"