Флешмоб “Книги” чи про що пишу

Флешмоб “Книги” чи  про що пишу

Флешмоб “Книги” чи про що пишу

Софія Вітерець започаткувала крутезний флешмоб стосовно ідеї покладеної у написані книги. Я звичайно не змогла не приєднатися і дуже здивувалася, адже підсумувавши зрозуміла, що основні ідеї моїх  криг – це життєве призначення, родові програми та фатум.

“Департамент зовнішнього прикриття”

Перша глава написана під час обідньої перерви наспір з колегами))) Хлопці посміялися, щоб я написала книгу про них і я прийняла ставку)))) Ідея народилася миттєво, як власне персонажі та імена.

Основна ідея твору, це боротьба за власні переконання та віра в себе, свої можливості і справжня дружба, яка може зустрітися людині у будь-якому віці. Також я хотіла зазначити важливість роду для кожного з нас і те, що сучасний світ приглушує відчуття родини.

Наша сім’я це не лише живі поруч, це і ті що ми не застали на цьому світі, але маємо знати про них, бо невідомо яку небезпеку може нести незнання. Я сама погано знаю своє родинне дерево, але признатися шкодую про це(((, а розізнати глибше уже немає у кого.

 

“Знаюча”  , то книга-випадковість.

Написала спершу окреме оповідання на конкурс,  через кілька років в голові зародилося нове з тією ж героїнею, а там і третє не примусило себе довго чекати. Згодом історія переросла у повноцінну книгу, з дуже специфічною кінцівкою навіть для мене))) З такої тематики починалася моя творчість і я не змогла її проігнорувати, коли відчула поворот сюжету у той бік.

Основна ідея твору, це по-перше, сімейні зв’язки та важливість родинної підтримки у нашому житті. По-друге,  я хотіла показати, що в нашому дивакуватому та доволі жорсткому світі, є багато тонких місць, на які ми звикли е звертати уваги, хоча іноді варто: сни, передчуття, то не така уже і дурниця.

Звичайно тема порятунку підопічних тут яскраво виражена, та кінцівка кричить про інше. Важливо не те що ти робиш, а важило як від того буде оточуючим тебе людям і заради чого ти проходиш певний шлях.  Від долі не втекти, призначення й таланти дають про себе знати і їй ігнорування може мати невтішні наслідки. Вищі сили недаремно обирають нас для того чи іншого ремесла.

 

«Володар»

Ця книга віршованих поем на фентезійну тематику, була викликом самій собі, бо з ельфами знайома дуже заочно.))))

Головна ідея, це звичайно: “кохання зможе усе”, але я скажу інакше: ” покохай мене щиро, будь поруч і я зможу усе”. Ось такими настроями палає книга.

 

Дуже цікаво проаналізувати свої твори зі сторони, та описати те, що вело думки місяцями написання. Дякую за можливість взяти участь у такому флешмобі)))

Ласкаво запрошую до моїх паралельних світів.

З повагою, ваша Наталі Паррел.

Оригінал статті на Букнет: Флешмоб “Книги” чи про що пишу

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"