Флешмоб “Книги” від Софії Вітерець)

Флешмоб “Книги” від Софії Вітерець)

Флешмоб “Книги” від Софії Вітерець)

 

Усім привіт! Я щаслива долучитися до марафону або флешмобу “Книги” Софії Вітерець.

Вона запропонувала розповісти про те, що ми, автори, хотіли донести до читачів у своїх творах. Тому не вагаючись, відразу вирішила взяти участь. По-перше, цікаво і весело, а по-друге – є можливість поспілкуватися з Вами)

 Перший твір, про який я хочу поговорити – “Незнаний. Бути красивим серцем”

Взагалі історія взята з реального життя, звісно деякі моменти є перебільшенням, однак Алекс – прототип Александра. Це справжній друг родини, він працює в Києві програмістом. Цим твором я хотіла донести до Вас те, що іноді за буденними клопотами, за чимось неживим, віртуальним – минає життя. Ось Алекс ледве не проґавив кохання.  Тобто, варто інколи зупинятися та дивитися в реальність, звісно обставини та різні перешкоди заважають… Наш герой зумів знайти сенс свого життя, втративши зв’язок з віртуальністю, просто в один момент комп’ютер здав збій і Алекс ніби звільнився. Насправді я також залежна БУЛА від дитячих ігор, проте просто ВЗЯЛА та ВИДАЛИЛА всі програми, що змушували по декілька годин витрачати свій час, а тепер дійсно легко! Тому хто ще не читав емоційний твір про Алекса – запрошую!

P.S. Я писала оповідання не просто на конкурс, а для загального враження. Конкурс лише надихнув!

Читати тут

 Другий твір, про який хотілося дуже розповісти, то це – “Холод в душі”

Твір написаний у жанрі трилер та сучасна проза. Наразі він публікується на платформі.

У цьому творі порушено багато проблем – самотність, кохання, вірність, друзі та незрозумілі події. Я хотіла передати емоційний стан героїні. Те, що вони потрапляють у незнайомий будинок, що нагадує замок, не випадково. Доля випробовує цих людей на різноманітні якості. Марі (головна героїня) бачить привида мертвої дівчинки. Той дух був самотній роками. І тепер жадає помсти. Марі намагається протистояти їй. Але що криється за злою маскою? Може, дух також колись любив та жив. Тому Марі намагається зрозуміти мертву дівчину. Що з того буде… Невідомо!

Інколи суспільство не розуміє, рідні відвертаються, а проблеми не зникають… 

Якщо хоч трішечки історія зачепила за живе, прошу приєднатися до читання!)

Читати тут

А також ЗОВСІМ СКОРО на платформі з’явиться новенький твір. Неймовірна історія кохання. Роман, де буде протистояння та перешкоди, розпач та теплі будні. 

Два розділи уже написані, але ще не час. Потрібно дописати “Холод в душі”. Як тільки завершу попередній твір, то відразу опублікую гарну історію. 

А ось як варіант назва й обкладинка

Тому щоб не пропустити прем’єри ПІДПИСУЙСЯ

Хочу подякувати Вам, хто уважно прочитав мій блог) Також дуже вдячна Софії Вітерець за таку гарну ідею флешмобу)

Надіюсь, Вас не залишать байдужими мої відверті історії) 

 

З любов’ю,

Ваша Джессіка)

Оригінал статті на Букнет: Флешмоб “Книги” від Софії Вітерець)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"