У Тайвані передзамовили 10 тисяч збірок промов Зеленського

У Тайвані передзамовили 10 тисяч збірок промов Зеленського

У Тайвані друком вийшла книжка Хао Мінґі з промовами Володимира Зеленського «Зеленський: Ми так віримо» (“Zelensky: We Believe So”). Про це повідомляє Yakaboo на своїй фейсбук-сторінці.

 

Книжка — спільний проєкт тайванського видавництва Locus Publishing та українського Yakaboo Publishing. На момент випуску тайванці передзамовили десять тисяч примірників.

 

Видання зібрало 50 найвідоміших промов президента України та шлях його становлення як лідера нового формату. Промови супроводжують короткими поясненнями їх символічного та політичного значення, хронікою подій війни, а також репортажними світлинами українських фотографів.

 

«Ми бачимо, що Україна бореться за мир у Європі. Однак якщо ми зазирнемо глибше, то побачимо: Україна захищає спільні переконання демократичних суспільств у всьому світі, мужність і довічні людські цінності. Світ єдиний, і ніхто не може захистити себе, думаючи, що вогонь війни десь там далеко», — розповів у передмові видавець Рекс Хоу.

 

 

Робота над видання почалася в травні, у серпні Зеленський висловив схвалення для публікації видання.

 

Упорядник Хао Мінґі сказав, що публікація книжки передає непряме послання Зеленського Тайваню і водночас дозволяє отримати цінну пораду про протистояння у війні: «Майже всі ми чітко це бачимо у виступі Зеленського. Для Тайваню ми отримали такий цінний досвід, не заплативши жодної ціни. Простіше кажучи, Тайвань повинен активно брати участь у створенні нової архітектури глобальної безпеки».

 

У зв’язку з публікацією книжки компанія Big Block Culture у Тайвані заявила, що пожертвує Україні таку ж суму, як гонорар за кожне видання, щоб висловити свою підтримку видавничій галузі, яка була зруйнована війною. 

 

Глобальна презентація видання відбудеться на Франкфуртському книжковому ярмарку в жовтні.

 

Нагадаємо, перша у світі збірка промов Зеленського вийшла у Франції.

 

 

Фото: Yakaboo

Оригінал статті на Suspilne: У Тайвані передзамовили 10 тисяч збірок промов Зеленського

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"