“У моєму романі Україна фігурує, як повноцінна героїня”: Саша Буль перезентував книгу

“У моєму романі Україна фігурує, як повноцінна героїня”: Саша Буль перезентував книгу

Близько 50 людей прийшли на презентацію книги “Плющ” українського музиканта Саші Буля. Про це Суспільному розповіла організаторка заходу Марічка Юрчак.

Автор розповідає, роман біографічний:

“Поза постапокаліптичними лаштунками це певною мірою — книга про дорослішання. Думаю, кожен зможе розгледіти в них частинку власного минулого. Принаймні, мої відносні ровесники, яким довелося дорослішати та формуватися на зламі двох світів. Гратися на закинутих будмайданчиках, робити саморобні бомби, тусити по підвалах та під’їздах і тривалий час шукати відповідь на запитання, якою ж насправді є наша країна і чому ми живемо так, а не інакше”.

У Тернополі презентували книгу музиканта Саші БуляСуспільне Тернопіль

Саша Буль

За словами Буля, окрім звичних персонажів, у романі фігурує також Україна як повноцінна героїня, а не лише декорація:

“Я впевнений, що цієї історії не було б, якби останні років 7–8 я не провів у постійних мандрах за кордоном. Кожне повернення додому дозволяло поглянути на те, що мене оточує, трішки під іншим кутом”.

Плющ — мультимедійний роман. У книзі розміщені QR-коди на пісні, які співають герої, у виконанні автора. Роман “Плющ” має власний саундтрек, яким став однойменний сингл Буля а також кліп-буктрейлер.

У Тернополі презентували книгу музиканта Саші БуляСуспільне Тернопіль

Роман “Плющ”

Проілюстрував книгу київський художник-татуювальник Святослав Зуєв.

Під час події провели автограф-сесію, на якій можна було поспілкуватися з автором.

Олександр Буліч, відоміший під сценічним ім’ям як Саша Буль – український співак та композитор, автор пісень у жанрах кантрі та інді-фолк. Автор чотирьох сольних альбомів. У 2016 музикант став автором саундтреків до документальної стрічки Dustards, що отримала декілька нагород на міжнародних кінофестивалях. “How Come”, пісню на альбомі авторства Буліча, виконав вокаліст гурту Slipknot Корі Тейлор.

  • Читайте також

У Тернополі презентували книжку про громадського діяча

Оригінал статті на Читомо: “У моєму романі Україна фігурує, як повноцінна героїня”: Саша Буль перезентував книгу

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"