У мережі збирають кошти на роман про післяпологову депресію

У мережі збирають кошти на роман про післяпологову депресію

Письменниця і журналістка Анна Кіко оголосила збір коштів на видання книжки про післяпологову депресію. Кампанію зі збору коштів проводять на сайті «Велика ідея».

Анна Кіко планує зібрати до 7 грудня 177 тисяч гривень на 500 примірників майбутньої книжки. Вона також оприлюднила перелік витрат:

 

  • авторський гонорар, дизайн обкладинки, редагування, коректура, макет, транспортні витрати, маркетинг – 126 530 грн;

 

  • друк – 42 тисячі гривень;

 

  • податки – 8870 гривень.

 

«Для всіх молодих матусь України, їхніх рідних і близьких та для самої себе я написала художній роман «У ванні з восьминогом». У ньому я поділилася власним досвідом та досвідом багатьох жінок, які подолали цю хворобу. Післяпологова депресія лікується. Я вірю, що ця книжка допоможе привернути увагу до проблеми післяпологової депресії в України та підвищить обізнаність молодих мам», – переконана письменниця.

«У ванні з восьминогом» – це відвертий, іронічний і трохи пригодницький роман про амбітну кар’єристку, яка залишає престижну роботу, щоби стати мамою. Жінка хворіє на післяпологову депресію і пів року не може розпізнати її. Недуга перетворює життя та близьких на страшний сон. Вона починає ненавидіти свою дитину і цілком серйозно обмірковує самогубство. Подолати хворобу допомагають спогади про подорожі та давній друг, із яким героїню пов’язує дещо більше, ніж дружба», − йдеться в анотації до майбутньої книжки.

 

Анна Кіко – українська письменниця, журналістка. З 2011 по 2017 роки висвітлювала роботу українських миротворців у країнах Африки. У 2014 році вийшов її фантастичний роман для підлітків «Гра. Кіготь дракона». Також вона заснувала і веде літературний курс «Book Born», що допомагає жінкам розповідати свої історії через книжки.

 

Нагадаємо, що триває збір коштів на видання дитячої книжки про боротьбу з раком і на посібник про альтернативу підгузкам.

Оригінал статті на Suspilne: У мережі збирають кошти на роман про післяпологову депресію

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"