У Києві загинула журналістка з росії

У Києві загинула журналістка з росії

Журналістка російського видання The Insider Аксана Бауліна загинула від обстрілів російських військ у Києві. Про це повідомило саме видання.

 

Аксана Бауліна потрапила під ракетний обстріл під час виконання редакційного завдання. Вона знімала руйнування після обстрілу російськими військами Подільського району Києва. Крім неї, загинув ще один цивільний, двоє людей, які її супроводжували, поранені та госпіталізовані.

 

«До приходу в The Insider Аксана працювала у «Фонді боротьби з корупцією». Після внесення організації до екстремістського списку вона була змушена виїхати з росії. Як кореспондента Аксана поїхала в Україну, де встигла зробити кілька репортажів зі Львова та Києва. The Insider висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Аксани», — повідомили в The Insider.

 

Видання додало, що продовжить висвітлювати воєнні злочини росії, зокрема навмисні обстріли житлових районів.

 

Відомо, що раніше Бауліна працювала в штабі російського політика Алєксєя Навального щодо підготовки до виборів,  у Фонді боротьби з корупцією працювала над відео та каналом «Навальний Live» як креативна продюсерка та головна редакторка.

 

The Insider — інтернет-видання, яке спеціалізується на журналістських розслідуваннях, фактчекінгу та політичній аналітиці. Редакція видання розташовується в Ризі (Латвія).

 

Як повідомлялося, на лінії фронту під Києвом зник український фотожурналіст Макс Левін. Також раніше на Херсонщині зник журналіст Олег Батурин, згодом окупанти відпустили його з полону. 

 

Станом на 15 березня в Україні здійснили щонайменше 35 атак на журналістів. 

 

Чільне фото: life.ru

Оригінал статті на Suspilne: У Києві загинула журналістка з росії

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"