У дитячій бібліотеці Києва відгуки залишатимуть за QR-кодом

У дитячій бібліотеці Києва відгуки залишатимуть за QR-кодом

У Центральній бібліотеці імені Тараса Шевченка для дітей запустили можливість залишати відгуки та оцінки якості роботи закладу, скориставшись QR-кодом. Про це йдеться на фейсбук-сторінці бібліотеки.

Щоб залишити свій відгук, потрібно знайти у бібліотеці спеціальну наліпку та відсканувати QR-код смартфоном чи іншим ґаджетом. У вебінтерфейсі можна писати, додати фото, відео чи голосове повідомлення, а бібліотека отримає сповіщення про новий відгук у режимі реального часу через мобільний додаток Revci. Відгуки можуть залишати як анонімні користувачі, так і зареєстровані.

Наліпки з QR-кодами доступні на вхідних дверях бібліотеки, у відділах обслуговування (робочі столи, стійки обслуговування читачів), на книжкових полицях, книжках і закладках. Працівники пропонують надсилати інформацію щодо книжок, якими варто поповнити бібліотечний фонд.

«Нам дуже важливий фідбек від наших гостей, адже стараємося саме для них. Ми будемо дуже вдячні за незалежну оцінку якості нашої роботи та загального рівня ефективності закладу. Разом із нашими читачами зробимо бібліотеку Шевченка кращою!» – підкреслила директорка бібліотеки Яна Біленко.

 

Розробкою проєкту займалася команда додатку Revci — системи зворотного зв’язку, що допомагає швидко реагувати на зауваження клієнтів та виправляти недоліки.

 

Центральна бібліотека імені Тараса Шевченка для дітей — один з головних бібліотечних осередків Києва. Її статус визначено Урядом України як науково-дослідного, інформаційного та консультативного центру з питань культурного розвитку дітей міста Києва. Її заснували у 1919 році. Певний час тут працював бібліотекарем Павло Тичина. У квітні 1920 року за його пропозицією бібліотеці було присвоїли ім’я Тараса Шевченка.

 

Нагадаємо, минулого року провели дослідження, за результатами якого стало відомо, що серед міст України бібліотеки у Києві найкраще обладнані доступом до інтернету.

 

 

Оригінал статті на Suspilne: У дитячій бібліотеці Києва відгуки залишатимуть за QR-кодом

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"