Усі ми прагнемо любові❤️

Усі ми прагнемо любові❤️

Усі ми прагнемо любові❤️

Привіт, мої хороші!

Аделіна Янг– «Усі ми прагнемо любові».

Це історія заснована на реальних подіях, зі справжніми героями, їхніми помилками та почуттями. На вас чекає справжній вир емоцій, непередбачуваність, любовний трикутник і зрештою бумеранг, який завжди повертається.

Вони обидві кохали, а він обманув, розтоптавши справжні почуття. Як поведе себе кожна з дівчат, а головне – котра з них зробить помилку, про яку жалкуватиме все життя… Запрошую вас поринути в нову історію разом зі мною!

Уривок

– Я знаю, що ти була дівчиною Ярослава, – перебила її мати Ярика, звільнивши від зайвих пояснень.

– Але чому була? – не розуміла Юля, – ми кохаємо один одного…

– Ярослав одружується, – заявила твердим тоном жінка, дивлячись кудись у вікно та уникаючи прямого зорового контакту зі своєю співрозмовницею.

– То це правда? – Юля піднялася з крісла. – Марія справді народила від мого Ярика? Цього не може бути…

Її тіло тремтіло, з очей полилися сльози, а груди високо підіймалися, наче не могли вловити повітря в цьому будинку. Дівчина похитала головою, наче сама собі хотіла довести, що це брехня, але, не побачивши жодної реакції зі сторони Катерини Михайлівни, знову сіла.

– Юлю, – мовила ніжним голосом жінка, – я не маю нічого проти тебе. Справді. Але вона народила… Розумієш? Є дитинка…

– Але я теж вагітна! – дівчина випалила ці слова на одному подиху та швидко поклала руку на ледь заокруглену талію.

Анотація:

Він був її всесвітом та ідеалом, а вона стала музою, яку Ярослав боготворив. Здавалося, ніщо й ніхто не зможе розлучити щасливих наречених. Однак за крок до весілля відкрилася шокуюча правда, яка ховалася за образом зразкового нареченого. Чи справді все було настільки безхмарно й гладко, як виглядало зі сторони? Чому Ярослав вів приховану гру, якщо й справді закоханий? А головне – хто найбільше постраждає від його помилок та чиє кохання не згасне крізь роки?

Історія заснована на реальних подіях. Не залишить вас байдужими.

Оригінал статті на Букнет: Усі ми прагнемо любові❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"