Упс!

Упс!

Упс!

Доброго здоров’я всім хорошим людям! 

Дуже мені захотілося розпочати публікацію нового, не побоюсь цього слова, (як би його правильно написати) бестселера під назвою “Упс!” (по нашому “Ой, мамо!”)

Перша глава вийде вже завтра у пʼятницю 19 листопада о 20.00. Тож, запрошую до себе на сторінку. Не стидаємось; не забуваємо; ставимо нагадування, якщо треба, і — вйо до нової історії! 

Про що книжка… не скажу. Сходіть завтра та подивіться самі. От сходіть та подивіться!

Ситуація така — в цю пʼятницю, суботу та неділю вийдуть 3 (три) перші глави, потім оновлення будуть через день.

Відеобешкет (маленький миленький дівчачий жартик) отам знизу не просто так. Це привіт тим, хто вже читав “Виходь за мене, милий!” та запрошення ВСІМ до нової історії з ємною та всеосяжною назвою “Упс!”.

(А ще мій невеличкий подаруночок — нагадування для всіх дівчаток, незалежно від віку. Ану згадайте, коли вас останній раз носили на руках?! Якщо в глибокому дитинстві, саме час піти піднапрягти благовірного чи хто там є під рукою. Можна й двох чоловіків організувати, якщо треба. Бо мужик зара пішов (хотіла сказати хиленький, але ні) ніжний та ранимый. (Вибачте за мою російську, але український аналог тут не підходе, бо гра слів, розумієте.)

Ваша невгамовна авторка потихеньку очапує від дуже популярної нині хвороби. Тож, в першу чергу, Христом богом прошу, бережіть себе, будьте уважні до себе та своїх близьких, не заганяйтеся, давайте собі відпочинок. Це ж ваше життя, а не гонка на виживання. Міцного всім здоров’я та хорошого настрою!

 

Оригінал статті на Букнет: Упс!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"