Умови контракту — завершено.

Умови контракту — завершено.

Умови контракту — завершено.

Слава Україні!

Відчай, байдужість, протистояння, та звичайно кохання. У цій історії кохання є все. 

УМОВИ КОНТРАКТУ.

https://booknet.com/uk/book/umovi-kontraktu-b368799

Анотація.

Соломія не замислюючись погодилася вийти заміж, за практично невідомого їй чоловіка, аби врятувати батькову компанію. Її коханий Ілля так і не повернувся зі стажування. Знайшов собі іншу. Недавно його мама приходила до неї та повідомила її про це, тож втрачати все одно нічого. Батько ж пообіцяв, що це не серйозно, лише потрібно аби вона погодилася. Натомість батько нареченого виведе їхню компанію з банкрутства.

Спочатку відмовлялася, а потім махнула на все рукою, стало жаль батькову дружину, та малих братика з сестричкою.

Чим обернеться для Соломії її бездумність? Чи не буде запізно все змінити?

УРИВОК.

Зупинився в міліметрі, зі звіриним вискалом дивився на неї, стиснувши руки в кулаки.

— Не біси мене. Тебе не вчили мати повагу до старших. Теж мені Цаца знайшлася, можеш валити звідси на всі чотири сторони, мені таке нещастя за дружину не потрібне. — Цідив крізь зуби слова, наче отруту.

Звузивши зіниці роздратовано дивилася на нього. Він жахливий, не такого чоловіка, хотіла бачити поруч зі собою.

— Три попередніх теж були нещастям?

Мовчав стоячи над нею мов загроза, важко дихав. Очевидно не звик до такого ставлення жінок до себе, та іншого точно не заслуговував.

— Мовчання, знак згоди.

Холодно кинула Соломія й подалася до вішака, звідти взяла сіру шубку зі штучного хутра, та білі високі чоботи за коліна. Чоботи демонстративно поставила біля ліжка, шубу кинула на нього, й схопивши невеличку спортивну сумку подалася в санвузол, по дорозі знявши туфлі на височенних підборах. Боялася, аби не наздоганяв, бо бачила його розгублене обличчя, коли брала сумку. Швидко зняла красиву, святкову сукню, стрибнула у сині джинси з низькою талією та білий гольф. Побоювалася, аби не увірвався сюди. Закинула сукню собі на руку, адже навіть бажання не було її складати. З нею уже назавжди будуть пов’язані, неприємні спогади.

Вийшла з санвузла й відразу опинилася притиснутою до стіни, й заведеними за спину руками.

— Ти нікуди не підеш.

Соломія злякалася не на жарт, притулившись обличчям до холодної стіни. Серце мліло від страху, вирівняти дихання було важко.

— Руки!!! — Роздратовано наказала. — Інакше напишу заяву за домагання. — Кинула з погрозою.

— Я не домагаюся тебе. — Зірвався розлючено Всеволод. — А лише тримаю.

Смикнулася, й була здивована, він відпустив. Поправила гольф, адже він підстрибнув в районі пупка виставивши на показ пірсинг. Чоловік стояв зовсім поруч, примружившись дивився на неї. Зі злобою поміряла його, роздратовано заявивши.

— Від твоїх грубих лап, на моїй ніжній шкірі, до вечора будуть синці. Цього достатньо, аби мені повірили.

Підняла сукню, що впала й оминула його, підійшовши до ліжка збагнула, що спортивну сумку забула у ванній. Подалася назад лише у шкарпетках і з усім повернулася. Всеволод зупинився поруч. Оглянулася на нього роздратовано кинувши.

— Чому вештаєшся, сюди туди? Ти, здається відпочити хотів? — Розлючено наказала. — Розвісив речі, і ліг.

Тепер справді нервувала, цей чоловік дратував її. Взяла сумку й заходилася скручувати сукню, аби помістилася в ній. Всеволод несподівано забрав сукню з її рук, невдоволено гаркнувши.

— Що ти робиш? Ти ж її помнеш.

— Справді?!!

Лиш невдоволено відмахнулася, й здивовано дивилася, як чоловік великими руками акуратно вивертає сукню на лицевий бік, і розправляє рукави. Ледь втримала посмішку. Сіла на ліжку до нього спиною й заходилася взувати чоботи. Знала батькові її втеча, буде не до вподоби, та виходу іншого немає. Але показувати свою слабкість, цьому блазню вона теж не буде.

— Навіщо ти скрутила сукню? — Суворо запитав чоловік.

— Цій сукні вже байдуже. Я більше ніколи її не одягну, зараз же викину у смітник, аби ніколи мені більше не нагадувала, про цей день, і про тебе за одно.

Взувши чоботи вирівнялася й хотіла взяти сукню, та він не дав.

— Ця сукня купу грошей коштує. — Знову суворо заявив, бавлячись з тканиною.

— Теж мені економіст. — Фиркнула Соломія. — Моє здоров’я та нерви дорожчі.

— Ти нікуди не підеш. — Грізно заявив.

Взяла шубу, й одягнувши її відмахнулася.

— Це ти так думаєш. — Заглянула відверто в його очі. — Не хвилюйся, я батькам про все розповім сама.

Перевела подих, взяла телефон розблокувала, пів на третю дня. Через пів години має розпочатися це все дійство зі заручинами, та байдуже. Заблокувавши екран поклала телефон у кишеню шуби, холодно додавши.

— Ти попросив звалити, що ж я йду. — Знизала плечима. — Я себе на смітнику не знайшла, аби зв’язувати своє життя з ким попало. Все-таки один раз живу.

ПРИЄМНОГО ЧИТАННЯ.

P.S — ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

Оригінал статті на Букнет: Умови контракту — завершено.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"