Увійшли в Топ-4, презентувались на “Арсеналі”

Увійшли в Топ-4, презентувались на “Арсеналі”

Увійшли в Топ-4, презентувались на “Арсеналі”

 

Результати обіцяють наступного тижня =))

Також завдяки цьому конкурсу я розвіртуалилася з декількома співавторками і з Анною з команди Букнета =))

Тепер скріншот про конкурс:
 

 

А тут фоточки:

І фото з розвіртуаленнямі з Анною Букнет:

А тут фотка з однією з співавторок по “Потайсвітам”, Оксаною, з якою ми також розвіртуалились =))

Крім того, я розвіртуалилась з співавторкою в інших проектах, Світланою Вертолою. Разом з нею ми писали в збірки “Очі з чорного дзеркала” та “Приготуй мені гарячого глінтвейну”, а також разом пройшли у згаданий раніше фінал конкурсу “Книжка майбутнього” =))

Що далі? Потихеньку продовжу оновлювати “Вісім бажань”, роман без награних хепіендів, роман про вибір між віртом та реалом… Сьогодні додам черговий розділ =) Нагадую, що історія повністю безкоштовна =)

А восени, скоріш за все в кінці вересня, на вас чекає новинка, друга книга циклу “Зіграй мою наречену”.
Ну якось так =) Чекаємо на результати, продовжуємо працювати… Трохи реальні проекти витягнули мене з букнету, але зараз повертаюсь =) Я все одно не перейду на повний “Реал” ахах)) Люблю Букнет. Люблю вас, мої читачі та друзі-автори =)

Тому не важливо, скільки в мене буде друкованих проектів. Букнет власне для мене важливіший за друк.

Чому? Ну насправді тут все просто… ) Тому що аудиторія тут набагато ширша, тут мої герої оживають у головах більшої кількості читачів =)

“Зіграй мою наречену” наразі має 552 446 переглядів, “Така собі мільйонерка” має 109 067, “Барбі” Майже 59 000.
Мій перший платний роман “Особиста вендета”, який я писала в співавторстві, має майже 16 000.

Ще хочу нагадати, що в мене є творча сторінка на фейсбуці(клікай і підписуйся) та в інстаграмі, де тепер будуть проводитися розіграші. Запрошую підписатися, щоб не пропустити!

Хочу ще раз подякувати всім читачам за підтримку. Кожен ваш лайк, кожен коментар, кожна покупка роблять мене щасливою, бо я бачу, що мої романи досягають ваших сердець.
 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Увійшли в Топ-4, презентувались на “Арсеналі”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"