Трохи про мої книги :)

Трохи про мої книги :)

Трохи про мої книги 🙂

Привіт всім. Сьогодні я вирішила написати про свої книги і як я взагалі знайшла сайт букнет.

Перша книга, яка з’явилась на сайті це “Почати життя заново”. У мене виникла ідея написати цю книгу після того як прочитала книжку Джоджо Мойєс “До зустрічі з тобою”. Я довго її писала так як я закинула цю книгу. Натхнення пропало. Але у минулому році я згадала про цю книгу. Виклала перший абзац у Instagram на свою сторінку і отримала хороший коментар, що дало привід писати цю книгу далі. І як на диво саме 31 грудня 2020 року я її дописала.
Друга книга, яка на сайті з’явилась 8 травня 2021 року називається “Ти тільки моя”. Спочатку сюжет я придумала інший і тому ця книга з’явилась на сайті під назвою “Ніколи тебе не забуду”. Але з одним персонажем книги мені не захотілось розлучатись, тому сюжет книги змінився і назва книги стала не актуальною. І у мене з’явилась ідея на продовження цієї книги. Також ця книга входить в цикл “Кохання до нестями”.
Третя книга, “Історія сніжинки”. Цю розповідь я написала давно. Не можу пригадати коли саме.
Четверта книга, назва якої “(Не) торкайся мене”. Я вирішила проекспериментувати і написати книгу у жанрі еротика. Але на даний момент вона заморожена, бо треба досконало продумати сюжет. Я придумала сюжет книги, але потім вирішила, що сюжет повинен бути трохи іншим.
П’ята книга, яка називається “Однокласник”. Сюжет книги у мене з’явився коли я побачила конкурс “Три слова” від Кейтлін. Сюжет книги з’явився у мене за декілька годин. Поки їхала у магазин продумала, що і як я буду писати. І приїхавши додому, я сіла за комп’ютер і почала писати.
І шоста книга, яка на сайті з’явилась 5 вересня 2021 року. Вона має назву “Довірся мені” . Сюжет книги я придумала недавно. Як я вже писала у блозі “Зайду з далека” . Я люблю дивитись серіали про лікарів, і тому вирішила написати книгу про лікарів.

Тепер як я знайшла сайт букнет. Коли я написала першу книгу, то почала шукати куди її розмістити щоб її читали. Довго не могла знайти сайт, а потім побачила букнет. І вирішила зареєструватись. Про що я зараз зовсім не жалкую.

Заходьте на мою сторінку, я завжди рада новим читачам і підписникам 🙂

Всім хорошого дня! 🙂

Оригінал статті на Букнет: Трохи про мої книги :)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"