Третій день в рубриці “Гарячі новинки” на Букнет

Третій день в рубриці  “Гарячі новинки” на Букнет

Третій день в рубриці “Гарячі новинки” на Букнет

Третя глава і третій день в рубриці

https://booknet.com/…/vryatuvati-lyubov-abo-sldstvo…

Дякую за коментарі, друзі! Бачу з них, що книга хвилює, героїня викликає симпатію й співчуття. І що ви помітили, як Коханий і донна Роза одразу відчули взаємний потяг, навіть знаючи, що між ними “нічого бути не може”

 

Кристина АсецькаВидалитиВидалити гілкуЗаборонити коментувати

13.10.2021, 12:08:22

Мені дуже сподобалося як у цьому розділі Ви приділили увагу емоціям. Це саме той випадок, коли читаєш і смакуєш кожне слово. Біографія героїні подана ненав’язливо і цікаво, й звісно хлопці не дають сумувати. Дуже дякую!

Марта КречетВидалитиВидалити гілкуЗаборонити коментувати

13.10.2021, 16:51:36

Ще і як сумно все було, поки в життя донни Рози не ввірвалися спочатку наша невгамовна Ліна, а потім її протеже – Бурий з Коханим. Вона навіть не здогадувалася, як неправильно живе, поки не одержала ковток свіжого повітря. Досі вважала, що у неї все прекрасно склалося в житті. Бо не знала іншого існування.

Вона трохи нагадує за своєю долею невгамовну Ліну. Та теж росла майже ізольовано від навколишнього світу. Бо її безпека була під загрозою. Але Ліну дідусь вчив спротиву й поводженню з тими, хто не бажає їй добра. А Любов тримали наче у ваті до заміжжя і вчили, що про все повинен думати чоловік, а вона – прикрашати його життя.. Що жінка повинна бути жіночною, а все інше – для тих, кому не пощастило народитися красивими в багатій сім’ї.

Проте відгородитися від реальності неможливо.Тому донна Роза знає про існування романтичних взаємин. Звісно їй цікаво, як воно буває насправді.

І вона бачить романтику в усьому, на що не подивиться. В тому числі на двох приятелів, яких Ліна назвала гей-парою, щоб ревнивий чоловік донни Рози підпустив їх до своєї юної жінки:

“Щасливі вони. – думала молода жінка, дивлячись на цих двох, таких різних і все одно чимось схожих. – Самі знайшли одне одного, а не так, як було, коли батько наказав їй вийти за отого чоловіка, що стояв біля вікна й говорив з кимось дуже різко по телефону.

Не можна сказати, що він поганий, її батько. Бо він знайшов справді чудового чоловіка для доньки.

Красивого мужньою красою зрілості, досвідченого, поблажливого до дівочих захоплень манатками й прикрасами. Правда спершу було важко, характер у нього відлюдний, а ревнощі скажені. Він навіть дав їй ляпаса при всіх, коли після весілля двоюрідний брат поцілував її, вручаючи подарунок!”

Книга зацікавила читачів і активно обговорюється! Долучайтеся до читання.

Друзі, підписуйтесь, щоб не пропустити продовження! https://booknet.com/uk/roma-arvederch-u7854584

Моя вдячність давнім і новим друзям-читачам за це досягнення – безмежна!

Оригінал статті на Букнет: Третій день в рубриці “Гарячі новинки” на Букнет

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"