Те, що треба

Те, що треба

Те, що треба

Пронизливий вітер активно розганяє сірий туман, що за цілий день так і не вступився. Небесна блакить затягнута похмурою поволокою, яка висить над чорним голим віттям засмучених дерев. Уже не осінь, але ще не зима. Я звісно люблю будь-яку погоду, але таку, як і холодних людей, краще любити на відстані. В ідеалі десь на жарких островах, або в як у мене економ варіант, на широкому утепленому підвіконні під пледом і з чашкою гарячого шоколаду. Відчули запах? Ммм… темний, тягучий, заворожуючий. Як погляд у Андрія із книги Таємне завдання. Мені, на відміну від Анни, пощастило більше, я від холоду, що пробирає до кісток, можу заховатися за вікном, а їй від його крижаного тону діватися нікуди. Тільки чи насправді він такий недоступний, безсердечний і владний, як хоче здаватися? і чи не плавиться щось у його грудях коли він дивиться на неї?

НІЖНО… ПАЛКО… ЧУТТЄВО… ПОДЕКУДИ ОБУРЛИВО ТА ГАРЯЧЕ. ТЕ, ЩО ПОТРІБНО ХОЛОДНОМУ ОСІННЬОМУ ВЕЧОРУ.

 

 

Кристина Асецька – ти неперевершена))))

Він – її завдання, той, про кого потрібно добути інформацію і безслідно зникнути. Але це зробити буде важко, враховуючи, що випадково стала фіктивною нареченою свого об`єкта, його брат підозрює її у всіх смертних гріхах, а їхній давній суперник несподівано зацікавився нею. У таких умовах складно не закохатися й виконати своє таємне завдання.Він – її завдання, той, про кого потрібно добути інформацію і безслідно зникнути. Але це зробити буде важко, враховуючи, що випадково стала фіктивною нареченою свого об`єкта, його брат підозрює її у всіх смертних гріхах, а їхній давній суперник несподівано зацікавився нею. У таких умовах складно не закохатися й виконати своє таємне завдання.

 

Не можу не поділитися

 

– Хто одружується за тиждень після знайомства? Скажи мені правду і не треба розкидатися гучними заявами про справжнє і щире кохання.

Анна хотіла витягти усі скелети, що приховував від неї цей чоловік. Звичайно виходити заміж не збиралася, але зіграти роль наївної простачки могла, якщо, звісно, це допоможе справі. Стас зупинив авто на узбіччі дороги та натиснув на аварійку. Повернувся корпусом до дівчини й взяв у свої гарячі долоні її руки.

– Я не брехав, коли говорив про кохання, воно може зародитися. Ти мені дуже подобаєшся. Мій батько помер місяць тому. Тепер усіма статками розпоряджається мати. Андрій став директором фірми й вирішив направити мене на шлях істинний. Змовилися з мамою і не дають мені грошей. Хочуть, щоб я працював, став серйозним, одружився, завів дітей на навчився відповідальності. Анно, робота з дев’яти до вісімнадцяти не для мене. Це Андрій може цілими днями пропадати в офісі, я надаю перевагу тільки розтринькуванням грошей і не збираюся витрачати своє життя на нудну та нецікаву роботу. Якщо я одружуся, то вони знову нададуть мені вільний доступ до рахунків. Для цього лише варто переконати їх, що змінився. Крім того весілля – це дорого. Можна ще трохи собі грошенят присвоїти. Ніхто ж не буде перевіряти скільки насправді коштує твоя сукня чи мій костюм.

 

Оригінал статті на Букнет: Те, що треба

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"