Творча майстерня “Аґрафка” здобула срібло на європейському конкурсі дизайну

Творча майстерня “Аґрафка” здобула срібло на європейському конкурсі дизайну

Творча майстерня “Аґрафка” здобула срібло на цьогорічному конкурсі комунікаційного дизайну European Design Award. Журі відзначило їхню роботу над книжкою “Куди і звідки”, яка у 2020 році вийшла у Видавництві Старого Лева.

Як повідомляє “Читомо”, українці отримали нагороду у категорії “Книжкова і видавнича ілюстрація”.  Всього нагороди вручили у 35 категоріях у 7-ми групах, серед яких “Брендинг”, “Виставковий дизайн”, “Цифровий дизайн”, “Ілюстрація”, “Самопромоція”. Окремо відзначали у спеціальних категоріях “Агенція року”, “Приз журі”, “Найкраще шоу”.

Книжка “Куди і звідки” Романи Романишин та Андрія Лесіва вийшла у Видавництві Старого Лева у 2020 році. Вона розповідає про рух і про мандри – не лише людей, а й тварин, рослин, вітру, води, нашої планети. Про подорожі заради торгівлі чи завоювання, про подорожі задля задоволення і відпочинку чи задля виживання, про наукові експедиції і паломництво. Про міграції, мапи, навігацію і, зрештою, про знаходження свого власного шляху.

“Два слова, які подорожній найчастіше чує у мандрах – це “куди” і “звідки”. “Куди прямуєш?”, “Звідки йдеш?”. Ця книга – це візуальна й інтелектуальна мандрівка крізь тисячі років у пошуках відповідей на ці і ще багато інших запитань”, – йдеться в описі книги на сайті.

Що відомо

  • Творча майстерня “Аґрафка” – творчий та сімейний тандем художників Романи Романишин та Андрія Лесіва. Одні з найбільш популярних українських ілюстраторів за кордоном. Неодноразово ставали переможцем різноманітних міжнародних та українських конкурсів з дизайну й ілюстрації.
  • Минулого року творча майстерня здобула золото на конкурсі European Design Awards у цій же номінації – тоді перемогу принесла робота над поетичною книжкою Мар’яни Савки “Оптика Бога”.

Оригінал статті на Читомо: Творча майстерня “Аґрафка” здобула срібло на європейському конкурсі дизайну

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"