Таємнички

Таємнички

Таємнички

Знайомтесь, це героїня мого містичного роману “Три сльози янгола”, Анастасія Журавльова – хто читав книгу, той трохи знайомий із нею.

(Відразу кажу, красуня на фото моє електроне рукотворіння, тому, чоловіки, номер не просіть))) Саме такий образ я носила у голові 12 років і втілила його в життя, за допомогою десятка програм. Хвала технологічній революції )

Ви читали уже, що книга писалася мною в юності, а саме в 16. Певно саме тому при роботі з нею я викопала багато особистих спогадів й почуттів.

І так, чим особлива моя Анастасія? Карти на стіл. )))

Трохи автобіографічної схожості:

_ Мене по життю часто випадково називають Настею, це по-перше. Причому називають такі люди, які знають не один день. Розкрию ще один секрет, що саме так мама мене і планувала назвати, тому певно це моє енергетичне ім’я.

_ По-друге, у юності я мріяла так назвати донечку. Тому вибір ім’я взагалі не стояв.

_ Я як і вона я маю економічну освіту (хоч це не акцентується у теперішньому тексті).

_ У нас обох не було в житті рідного батька.

_ На той час я мала кращу подружку, як сестру, і ми жили в одному будинку. Христина була змальована по характеру частково саме з тієї дівчини.  До речі, вона теж юрист за освітою))

_ Ім’я Олег мені дуже подобалося тоді. А ще ми з подругою мріяли, щоб хлопці були кращими друзями, як Олег і Антон.

_ Характер мій? Певно мій теперішній з крихтами юнацького відлуння))), хоча я не так схильна до паніки.

Ще трохи збігів:

* Якось в мене почалися проблеми з волоссям і перукар сказала, що моє довжелезне волосся схоже на лялькове, і взагалі я бліда мов фарфорова лялька. Так зародився образ Лори хоч ідея написання книги тільки поблискувала у підсвідомості.

* З дитинства бережу камінчик – гірський кришталь у вигляді краплі. Не знаю чому, просто і в 3, і в 16, і в 28 я обожнюю його. Зробила кулон і загубила. Коли книгу було дописано через три роки, я збагнула, що мала схожу прикрасу. І не повірте, кулон знайшовся згодом зовсім випадково, Я розцінюю це в якості дзвіночка від долі. Книга мала побачити світ.

І перейдемо до невтішного.

В час написання книги, я переживала розставання з першим коханням (не Олегом) тому і Насті випала не легка доля)))

Спершу це мав бути твір про розбите серце та прокляту ляльку-убивцю, але дізналася, що існує схожий фільм про ляльку Аннабель і облишила цю ідею.

Чому янголи? Питання з зірочкою…

Поштовхом до написання теперішньої історії стали мої сни про людей у білому. На цьому припиняю язик, бо подумаєте, що я зовсім дивачка))))  

Ось тому моя Настя особлива, бо особливим був і мас процес написання.

Було цікаво? Якщо так дайте зворотній зв’язочок.

    Посилання на книгу

 

Ласкаво запрошую до моїх паралельних світів.

З повагою, ваша Наталі Паррел

Оригінал статті на Букнет: Таємнички

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"