Тарантіно зізнався, що вирізав з “Одного разу в Голлівуді” свій улюблений момент

Тарантіно зізнався, що вирізав з “Одного разу в Голлівуді” свій улюблений момент

Квентін Тарантіно зізнався, що вирізав з фільму “Одного разу в Голлівуді” свій улюблений момент. Але він увійшов до трейлеру однойменного роману, який нещодавно випустив режисер.

Це була емоційна телефонна розмова між Ріком Далтоном (Леонардо ДіКапріо) та маленькою актрисою Труді Фрейзер (Джулія Баттерс).

“Думка про те, що цього моменту не буде в фільмі, була незбагненною. Ймовірно, що це також улюблена сцена Лео. Ми заливалися слізьми. У мене час від часу з’являвся туман в очах, коли я знімав цю сцену. Джулія теж плакала кожен раз, коли ми закінчували дубль”, — згадує режисер.

Продюсер “Одного разу в Голлівуді” Девід Гейман вважає, що Баттерс отримала б номінацію на “Оскар” за кращу жіночу роль другого плану, якби Тарантіно залишив цю сцену в кінотеатральной версії. Але це б не пішло на користь самому фільму.

“Вся справа в ритмі фільму, щоб все було доречно”, — пояснює він.

Епізод був вилучений для того, щоб дотриматися необхідних часових меж. Сам фільм триває майже три години. Проте тепер його можна побачити у трейлері до книги “Одного разу в Голлівуді”, яка нещодавно вийшла друком в США.

Що відомо

  • Книга Квентіна Тарантіно Once Upon a Time in Hollywood: A Novel — текстова адаптація його фільму “Одного разу в … Голлівуді” (2019).
  • Роман містить понад 400 сторінок, проте на прохання автора його видали у м’якій обкладинці. На додаткових сторінках можна побачити рекламу старої белетристики, вигаданої й реальної.
  • Сам твір написаний у жанрі Pulp FictionОсобливий різновид комерційної літератури, орієнтований на масового невибагливого читача.

Оригінал статті на Читомо: Тарантіно зізнався, що вирізав з “Одного разу в Голлівуді” свій улюблений момент

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"