Так а що там таке?

Так а що там таке?

Так а що там таке?

Терміново! Сьогодні у “Вдрузк або Я не хотіла”, як у тому анекдоті — чоловік повертається з відрядження, а там…

… “А ще … Я злилася на нього, тому що якби не він, все в моєму житті було б по іншому! Я б не наробила стільки дурниць! Так, я розумію — все завжди впирається в мій власний вибір, але … Ні, однозначно! У всьому винен Натан! Якби я не зустріла його тоді, зараз ми з Тоні були б одружені! Я б уникла всіх цих мук і гріхів!

   — Я бачу єдиний спосіб вгамувати тебе!

   Раптом Натан стрімко підійшов до мене, схопив за плечі і просто впечатав мене в двері. Потім жадібно припав до моїх губ. Все сталося так швидко, що я навіть трохи злякалася. Від несподіванки я здивовано дивилася на нього. Для Натана не надто характерні бурхливі прояви почуттів і раптові емоційні реакції.

   — Я трохи не збожеволів за цю ніч! Ти не уявляєш, що за думки приходили мені в голову! Ти ж не брешеш мені? У вас дійсно зламалася машина?

   — Так! До чого ці питання?

   — Я не хочу тебе образити, але …

  Він замовк, підбираючи слова. Нарешті, просто запитав:

   — Між тобою і Тоні … Коротше, між вами нічого такого не було, поки я був у від’їзді?

   Я скам’яніла. Буквально. Моє серце припинило битися, а потім застукало дуже швидко. Мене кинуло в жар. Але я постаралася якомога спокійнішим тоном сказати:

   — Що за маячня!” …

Далі буде десь ТУТ.

Усім чудової суботи!

Переробити усі свої нагальні роботи та ще й встигнути відпочити!

Оригінал статті на Букнет: Так а що там таке?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"