Сусід на замовлення. Не прогавте мою новинку!

Сусід на замовлення. Не прогавте мою новинку!

Сусід на замовлення. Не прогавте мою новинку!

Не знаю, як ви, а я в передсвятковий період в пошуках чогось веселого та позитивного. Саме тому вчора стартувала моя новинка “Сусід на замовлення” – гумористична книга в жанрі “сучасний любовний роман”. 

“Сусід на замовлення” 

– Зіграєш мою наречену, і всі твої проблеми будуть вирішені.

– Геть здурів? – випалюю я. – Та я тебе терпіти не можу!

Олег задоволено посміхається.

– Навзаєм. Та відмовишся – і твоїй кар’єрі кінець. Ти готова втратити все?

– І навіщо тобі це? – роздратовано шиплю у відповідь.

– А тобі не все одно? Погоджуйся, і все буде в шоколаді.

– Добре, – зітхаю я. – Згода. Але це будуть фіктивні стосунки!

– Тільки якщо сама не зажадаєш більшого, – заявляє Олег.

Ха! Може навіть не сподіватись!

___

Я ненавиджу свого сусіда! В мене важливий проект – в нього гулянка, мені необхідні тиша та натхнення, а він взявся за ремонт! Але найгірше те, що тепер я вимушена прикидатись його дівчиною, інакше втрачу і роботу, і житло.

Та хай не сподівається, що йому буде просто!

 

І відривок, що, сподіваюсь, не лишить вас байдужими! 

Відступаю на півкроку назад, розриваючи можливий контакт, та впираюсь долонею йому в груди. Олег нахабно посміхається; вигляд в нього такий, наче я щойно дійсно запропонувала провести разом пристрасну ніч. Перш ніж чоловік починає говорити хоч щось, впевнено заявляю:

– Вимкни, будь ласка, музику та перестань, наче той дятел, пробивати діру мені у стіні. Мені треба працювати, а в тебе нескінченний ремонт.

У відповідь мені лише весела посмішка.

– Ну, пробач, крихітко, та ремонт сам себе не зробить.

– Та що там такого можна ремонтувати! – обурююсь я.

– Квартиру, Маринко, квартиру.

– Можна подумати, в тебе там царські хороми! Але байдуже. Мені потрібен сьогоднішній вечір в тиші. Будь ласка, згадай про те, що людям корисно робити іноді добрі справи, та поводь себе тихо. Окей?

– А якщо я погоджусь, що мені за це буде?

«Якщо погодишся, я тебе не вб’ю», – хочеться сказати мені, проте відповісти я не встигаю.

Читати тут! 

 

Ну і трохи про плани на святковий період. Тут мало б бути щось про відпустку, сподівання вирушити у подорож, але поки я подорожую лише в чудове життя без навчання (бо нарешті захистила диплом і тепер вільна!), тому з Букнету зникати не планую. Навпаки, на майбутній місяць в мене машстабні плани! 

1. “Сусід на замовлення” публікуватиметься регулярно (продовження виходитиме поки що щодня, з початку січня, можливо, деякий час – раз у два дні, мені треба буде підтягнути інші проєкти). 

2. “Сусід на одну ніч” уже підбігає до свого завершення, там залишилось зовсім небагато розділів. 2-3 січня, думаю, буде фінал. Історія залишиться повністю безкоштовною! 

3. Поточна передплата “Вітчим мого нареченого” публікуватиметься, звісно ж, щодня, за звичним графіком. Планую завершити книгу десь у період з 10 по 15 січня (побачимо, як піде текст, та навряд чи пізніше). Не прогавте можливість придбати книгу зараз, доки вона на передплаті, бо потім буде дорожче!

4. У “Діді Морозі” або в одній із “Снігуроньок” може з’явитись бонус, але я поки не певна. 

5. На початку січня в мене запланована весела новорічна новинка! Я вже поступово працюю над планом. Книга називатиметься “Новорічна мама для доньки мільярдера”, і, думаю, скоро я зможу продемонструвати вам більш повноцінний анонс.

І це план лише на найближчий час! Попереду багато цікавих проєктів, сподіваюсь, якісь з них (або навіть всі, дозволю собі помріяти) вас зацікавлять. До зустрічі та веселих свят!

З любов’ю, ваша Альма!

Оригінал статті на Букнет: Сусід на замовлення. Не прогавте мою новинку!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"