Стежками Потайсвіту (6). (мої вподобання)

Стежками Потайсвіту (6). (мої вподобання)

Стежками Потайсвіту (6). (мої вподобання)

Вітаю всіх авторів і читачів!

Сподіваюся, що вам, як і мені, буде цікаво мандрувати разом з героями цих історій стежками Потайсвіту.)

“Три рази: “Гортензія!” Olha Sydorenko  Ви ніколи не придивлялися до сусідки з першого поверху? А що ви знаєте про продавчиню з найближчої крамнички? Можливо вони справжні відьми? Та й ви самі можете мати відьомський потенціал, проте не здогадуєтесь про це. Та все може змінитися несподівано у звичайній кабіні ліфту. А от яку роль в ініціації відьми відіграють кіт, береза та світло, дізнаєтесь з твору особисто.)

“Хвостата хвойда” Рощупкіна Юлія  Гарні жінки завжди занепадають духом, коли роки беруть своє і вік залишає сліди на обличчі та у зовнішності. Що вже говорити про актрис, для яких молодість та краса – то головна перевага перед конкурентками! Вони готові використати будь-які засоби, аби бути вічно юними та прекрасними. Навіть запродати душу нечистому. Та чи виправдовує мета такі кардинальні дії?

“Останній лист з лісового будиночку” Кирило Пазюк  Будьте обережними, коли знайомитеся з дівчиною. Намагайтеся не втрачати голову і не закохуватися у неї з першого погляду. І особливо остерігайтеся знайомства з її родичами, які живуть десь у лісі. Тому що цілком може виявитися, що вона зовсім не людина, а наміри її родичів стосово тебе можуть налякати до дрижаків.)

“Відьмак Хома” yahniukov  Чи випадково відьмакові сниться неймовірно вродлива жінка, що кличе його на галявину Громовище – місце сили? Чи не збіг, що незнайома відьма, схожа на красуню зі сну, благає у нього про допомогу? Як це стосується польського полководця, що проїздом опинився в місті? І до чого тут родина мельника, яку розідрав вовк? Які таємниці минулого знов зведуть разом непримиримих ворогів?

“Ляканий опудала боїться” Зорян Костюк  Чорнобильска зона береже в собі безліч незрозумілих та містичних таємниць. Її вартові чатують на дорогах, щоб по ночах збирати кривавий врожай. Або ховаються по покинутих селах, чекаючи необережних подорожніх. Чим може буть небезпечним звичайне опудало? Кого воно може налякати, крім ворон, хіба що? Але Зона має свої “пунктики”…

“Там, за хвірткою…” Галина Швець (ГаляВуд)  Тут, у будинку, живе страх. Пронизливий, глибокий, одвічний. Він породжує у Алі єдине бажання: втікти туді, за хвіртку, де страх не має влади. Та йому на зміну приходить біль. Сильний, пекучий, нестерпний. І саме через нього, там, за хвірткою, з’явиться нова легенда.

Я ще дещо припасла вам для фінального допису про свої вподобання. Поділюся тими цікавинками вже днями.)))) А тих, хто ще не зазирав на вогник до домовика пана Омеляна, запрошую до свого конкурсного оповідання “Пан Омелян”.

Бажаю вам приємного читання і гарних вражень!

Щиро ваша, Ана Пест.

 

Оригінал статті на Букнет: Стежками Потайсвіту (6). (мої вподобання)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"