Стежками Потайсвіту (5). (мої вподобання)

Стежками Потайсвіту (5). (мої вподобання)

Стежками Потайсвіту (5). (мої вподобання)

Вітаю всіх авторів і читачів! 

А попередні цікавинки я зібрала у цих дописах:

Стежками Потайсвіту. (мої вподобання)

Стежками Потайсвіту (2). (мої вподобання)

Стежками Потайсвіту.(3) (мої вподобання)

Стежками Потайсвіту (4). (мої вподобання)

А мої вподобайки цогораз такі:

“Скатертина” Оксана Коваленко   Лікарі та дієтологи стверджують, що найкорисніші продукти – ті, що ростуть, видобуваються або виробляються в одній з тобою місцевості. І жоден ананас чи фейхоа не принесуть тієї користі, як рідні серцю яблука.))) Можлифо це і міф, але гоблик – міфічний хранитель скатертини з цього оповідання – категорично не погодиться. Йому до смаку автентичні страви, навіть без екзотитичних колись картоплі, томатів та цукру.

“Зелені хащі” Тов   Оповідання трохи дивне, дещо незрозумілі вчинки й мотиви героїв, але атмосфера зелених трав’яних хащів переважає. Ви не знаєте, як це заблукати у звичайній траві? Що робити, коли відчуваєш безвихідь і повну власну безпорадність? Як реагувату на несподівану появу дитини серед хащів? Усі відповіді в цьому атмосферному оповіданні.

“Безсмертний смертний. Щезнення як порятунок”

“Безсмертний смертний. Не кожен вовк про ліс мріє” Семт   Цілих два оповідання з однією сюжетною лінією, друге є логічним продовженням першого, хоча, думаю, і окремо вони непогано сприйматимуться.) Головним персонажем тут виступає звичайний міфічний персонаж – щезник, який має незвичайні здібності: не просто зникати-щезати, а переміщуватися у просторі та часі. А ще вони вміють кохати… Але я й так вже забагато сказала, усе інше – в оповіданнях.)))

“Скарбник” Анна Турман   Скарбника на конкурсі згадували неодноразово, але в цьому оповіданні фігурує не лише легенда про небачені скарби, а й історичні події, покладені в основу цієї легенди. Князь, який бажав одноосібно володіти награбованими коштовностями, скарбник, що стереже князеві цінності та шукачі скарбів, готові на будь-які шалені вчинки заради золота – кому ж дістанеться скарб?

“Інклюз” Максим Міллер   Чи справді є щастям отримати у власність чарівний інклюз – монету, що завжди повертається до власника та притягує гроші? А якщо заради збагачення потрібно укласти договір із самим чортом? Герой цього оповідання з власного досвіду дізнається ціну інклюзного щастя.

“Пророцтво” Олександра Чернобай  Серед конкурсних творів є історії про кохання, але ця – найніжніша, найщиріша з них. Відчуття після прочитання – піднесене! Комусь оповідання може здатися сумним, та воно швидше обнадійливе. І ще надзвичайним плюсом є унікальність персонажів, адже в конкурсі ще ніхто не згадував про планетника, який може читати майбутнє людей між зорями у небі. А про його кохану ви дізнаєтеся після прочитання.)

А тих, хто ще не читав мого конкурсного твору, запрошую ознайомитися з оповіданням “Пан Омелян”, щоб дізнатися про долю домовика Омелька, який через складні обставини став безхатьком.

Чекайте від мене нових конкурсних цікавинок, бо є ще чим з вами поділитися!)

Приємного читання та чудових вражень!!!)))

Щиро ваша Ана Пест.

Оригінал статті на Букнет: Стежками Потайсвіту (5). (мої вподобання)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"