Співавторська книжка чекає на читачів!

Співавторська книжка чекає на читачів!

Співавторська книжка чекає на читачів!

Ура-ура-ура!!!! Ми дуже довго чекали цього дня і ось нарешті звершилося!!!!

Наперекір дружбі

Анотація до книги “Наперекір дружбі”

Саша: Напередодні Різдвяних свят можливо все! Придумати план, як закохати в себе свого коханого, досягнути бажаного, виправити помилки… Тільки чи зробить мене це щасливою? Можливо, моє істинне щастя увесь цей час було поруч?

Слава: Напередодні свят можливо все? Аби ж то. Так хочеться піти наперекір нашій дружбі, відкрити Саші очі і показати, що тільки я кохаю її такою, якою вона є, і що прикидаючись іншою людиною заради нього, щасливою вона ніколи не стане. Тільки чи потрібно мені це все? Та й чи маю я на це сили і час, коли на мені ще відповідальність за сестру з її дітьми, яких можу забезпечувати тільки я? Можливо, я просто маю попливти за течією і подумати, нарешті, про себе?

 

Оновлення тричі на тиждень: в середу, п’ятницю і неділю))))

Дякуємо за обкладинку чарівниці Астерії)))))

 

А ще трошки глави вам))))

 
Я почувалася неабиякою самотньою. Було невимовно шкода, що Слава сьогодні не вдома. Зараз він без слів помітив би, що я не в гуморі… Зміг би знайти потрібні слова, щоб потішити, розважити, розвеселити… Він завжди їх знаходить, наче знає мою душу так, як свою власну. Певно, за це я його так люблю. Він хороший друг. Не просто хороший! Найкращий!

Повечерявши, я засіла за ноутбук. Було скучно. Руки самі тягнулися до телефону… Що мені написати йому? Він же, певно, зайнятий…

“Привіт, як ти?” — прийшло на думку, але я витерла цю фразочку одразу ж. Банальщина.

“Привіт 😉 Як успіхи?” — можна подумати це не те ж…

“Привіт))) Ти вже поселився? Як минула дорога? Сильно втомився?” — але ж його нема в мережі. Який сенс щось писати, якщо він все одно не прочитає? Та й навіщо відволікати? Звільниться — сам напише.

Щойно я подумала так і відклала телефон, як кімнатою пронісся сигнал нового повідомлення. Серйозно? Мені писав Слава! Дивовижно! Він, наче відчув мене… Містика…

Так, і що ж він пише? Хоча насправді важливо навіть не це. Зігріла сама смс, наче була магічною. Немов знак, що є людина, якій не байдуже на мене.

 

Підписуйтеся на наші сторінки і читайте нову дивовижну історію!)))))

Юліанна Бойлук                            

Холод Влада

Оригінал статті на Букнет: Співавторська книжка чекає на читачів!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"