Справжня магічна любов

Справжня магічна любов

Справжня магічна любов

Сьогодні відкрила для себе ще одного автора. 

На щастя історії Наталки Смеречинської не такі.

Запрошую до чарівної історії про попаданку “Магічна любов”.

З перших сторінок стає зрозуміло, що у авторки все ок з почуттям гусмору і нудитись не доведеться. Жива мова, яскраві образи – саме те, щоб поринути у історію з головою. Героїня на переломному моменті свого життя потрапляє  в магічний світ. Ні не в замок і не в палац. А в якусь глухомань… Добре, що Катя не звикла сидіти похнюпленою і страждати за тим, що не збудеться. Що ж вона утне? – спитала я себе і полізла читати далі.

Анотація до книги “Магічна любов”

Історія обіцяла Катерині повний набір. Прекрасний принц прив’язаний до неї самими богами, дивовижний новий світ, магія … Але принц закоханий в іншу, а сама попаданка усіма силами прагне потрапити додому, адже там залишилося найдорожче. Чи знайде Катерина своє щастя в новому світі, і чи погодитися круто змінити життя? Відповіді відомі тільки їй….

Цитатка:

« Мій принц лежав на ліжку в напівтемній кімнаті. Навколо нього були розкладені речі. Мої сукні, книги, навіть дурний капелюшок, що я одягала один раз. Все до чого я коли-небудь торкалася, лежало навколо Ронара, створюючи кокон. Очі принца були закриті й довгі вії відкидали скорботну тінь на його бліде, змучене обличчя. Він спав, притиснувши до грудей листи, написані моєю рукою. Видно було, що їх перечитували не раз. Йому було погано без мене. Тут і зараз я все зрозуміла. Принц дійсно мене любить. Ні Еріане, ні Акант, ні мільйони жінок цього світу, нічого для нього не значать, є тільки я. На серці стало тепло. Я теж тебе люблю, Цукерочка. Підійшла до ліжка і тихенько присіла на край. Простягнула руку і ніжно погладила кохане обличчя. З закритими очима Ронар притулився до моєї руки

– Не хочу відкривати очі. Якщо відкрию – ти зникнеш.

Сльоза побігла по моїй щоці, я нагнулася нижче і поцілувала такі бажані губи.

– Я не зникну. Я тут.»

 

До речі, книга завершена, і абсолютно безкоштовна.

Оригінал статті на Букнет: Справжня магічна любов

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"