Смачний флешмоб #історія рецепту.

Смачний флешмоб #історія рецепту.

Смачний флешмоб #історія рецепту.

Вітаю всіх авторів та читачів!

Наша з чоловіком історія розпочалася в книгарні, а от історія кохання традиційно – через шлунок.))) Ще на початку нашого знайомства я, коли запрошувала його до себе, намагалася приготувати щось видатне та смачнюче,щоб вразити наповал. І він вражався, нахвалював, проте того ефекту, на який я сподвалася все ж не було.

А одного разу я вирішила не паритися, вигадуючи щось особливе, а просто насмажила пиріжків з картоплею. І начинку зробила так, чк сама люблю, з смаженою цибулькою.)))) Ця страва справила вибуховий ефект!!!!

-Ти чому раніше такого не готувала!? – здивовано запитав.

А з того часу пиріжки з картоплею в нас коронна страва до першого, до другого, замість хліба, замість перекуса.)))

Ще забула згадати про те,  що поклала тоді пакунок з пиріжками йому з собою. (а мешкав він тоді з батьками.)  Мама спробувала й видала:

– Тепер зрозуміло, чим вона тебе взяла! Пиріжками!!!

Отака в нас пиріжкова історія кохання!)))) Я інколи у нього запитую, чи бува він не любить мої пиріжки більше за мене. Віджартовується піснею: “Беріть собідівчину, віддайте пироги!”

А ще одна історія кохання, в якій також були смачні моменти сталася з героями мого оповідання “Сто і одне неЩастя”.

“На ранок мене збудив дзвінок у двері.

За дверима знову був шалено вродливий та щиро усміхнений вчорашній реп’ях.

– Я скучив за тобою. І нічого не можу з цим зробити. – він, як і вчора, обережно посунув мене та увійшов в квартиру. – Тому приніс торт.

– І тобі доброго ранку! – невдоволено пробуркотіла. – Я не їм солодке! Торти в тому числі.

– Цей – будеш. – упевнено відповів, роззуваючись та знімаючи верхній одяг.

Сьогодні він був у джинсах та білій толстовці. У цьому одязі хлопець виглядав більш привабливим і міцним. І все ж досить юним, щоб остаточно не втратити голову. Та все одно я мимоволі замилувалася.

– Ти сама зробиш каву чи довіриш це мені? – спитав, хазяйнуючи на кухні.

– Краще ти! – я подумала про небезпечні наслідки моєї діяльності, які можуть посилитися від несподіваного хвилюючого тремтіння, що я відчула поряд з цим чоловіком. – Я тобі стовідсотково довіряю!

Тихесенько вмостилась за столом і спостерігала, як парубок почав діставати з пакету крім величезного шматка торта у пластиковому контейнері ще й продукти: яйця, шинку, сир, овочі, цукор, каву.

– У тебе в холодильнику жити можна: стільки там вільного місця. – відповів на мій здивований погляд. –  Я взагалі не розумію, навіщо він працює?

Не чекаючи відповіді, він заходився поратися біля плити.

На сніданок у нас був омлет з овочами, шинкою та сиром. Я вже забула, коли зранку так смачно їла, напевне ще в дитинстві. Ледь втрималася, щоб не облизати тарілку. Та переді мною вже був спокусливий шматочок торта й ароматна чашечка кави, зварена за якимось неймовірно секретним рецептом.”

Я насолоджувалася солодким блаженством, чого не дозволяла собі робити вже багато років. Спокусив все ж таки!

Сподіваюся, що вам було сесело і смачно!))))

Щиро ваша

Ана Пест.

Оригінал статті на Букнет: Смачний флешмоб #історія рецепту.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"