Службові романи на Букнеті

Службові романи на Букнеті

Службові романи на Букнеті

 

От і сьогодні вирішила зібрати для вас невелику добірочку книг під інтригуючою назвою “Службовий роман”!

 

Вона – прийомна донька священика, яка працює організатором свят. Він – банкір, який має наречену. Чи може такий впливовий чоловік зацікавитися такою скромницею?  Читайте в романі Ксенії ЧЕЙЗ “Дитя гріха” !

 

Він — багатій, власник грального бізнесу, чоловік. котрий багато бачив у своєму житті і, здається, його вже нічим не здивувати. Але це спромоглася зробити дівчина з незаможної сім’ї, котра влаштувалася до нього служницею. Головний герой роману МАР’ЯНИ ДОЛІ ТА ВЛАДИ ХОЛОД “Служниця” навіть не здогадується, яку таємну мету переслідує ця скромна і непомітна красуня. 

 

Коли завідувач відділення Ігор Тихий запрошував на роботу черговим лікарем Діну Акуленко, він гадки не мав, що відтепер його життя так сильно ускладниться. Адже він лише хотів хоч якось виправити несправедливість стосовно цієї жінки. Однак за кожну добру справу доводиться розплачуватися. Якою буде ця розплата — дізнаєтеся з роману СОФІЇ ЧАЙКИ “Вітаміни для серця”!

 

Маша працює на свого боса Тимура доволі давно. Між ними вже не раз пробігала іскра, але обидва вважали, що краще не ризикувати їхніми діловими стосунками заради незрозуміло чого. На Тимура тим часом давлять батьки з тим, щоб хлопець почав більш серйозно ставитись до життя. Вони постійно ставлять йому в приклад його кузена, Артема, в якого вже і наречена є. І ось Тимур на одній з сімейних вечерь раптом каже, що вже давно зустрічається з дівчиною, і при цьому батьки її доволі добре знають, це Маша, його секретарка…  І от батьки щасливі, брат в шоці… Залишилось тільки “наречену” попередити… А що було далі — дізнаєтесь, зазирнувши до роману ВЛАДИ ХОЛОД “Зіграй мою наречену. Наречена для боса”. 

 

Зустріч у барі, неймовірна ніч і ранок, сповнений сюрпризів для Любові, яка подивилась у телефон Романа. Подумавши, що у нього є дівчина, вона втекла від того, хто полонив серце. Та доля все вже розпланувала. На них чекала ще одна зустріч – і тепер це офіс. Її новий бос, – той самий хлопець і тепер втекти не вдасться. Які будуть пояснення? Що вона буде робити? Та чи є у цих двох шанс? Читайте це у книзі “Ти мій бос?!” АННИ ХАРЛАМОВОЇ! 

 

Героїня цієї історії прагне підвищення і всіма правдами і неправдами дереться вгору кар’єрними сходами. Для цього не гребує навіть службовим романом з босом. Але і бос не промах! Він теж використовує підлеглу для досягнення власної мети – зіграти його дівчину на весіллі. До чого це призведе? І чи не оселиться між ними справжнє кохання, читайте в книзі “Будь моєю дівчиною” ЛІНИ АЛЕКС!

 

Службовіше нікуди. Дівчина хоче одружити на собі боса щоб жити багато. Кохання в плани не входило. Але низка халеп призводить до незапланованого – бос підозрює героїню в промисловому шпигунстві а не в коханні. І як же їй виплутатися з халепи? Про це дізнаєтеся з роману АННИ ПАХОМОВОЇ “Як вийти заміж за боса”! 

 

Не забудьте підписатися на авторів, адже у них ще багато класних історій на всі смаки! 

До нових зустрічей, піду читати книги, щоб потім зробити нову добірку))

 

Оригінал статті на Букнет: Службові романи на Букнеті

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"