Синдром 21 століття, або іншими словами Вигорання!

Синдром 21 століття, або іншими словами Вигорання!

Синдром 21 століття, або іншими словами Вигорання!

 

 

 

Привіт) Це моє звернення до моїх любих читачів та авторів на платформі) На даний час я переживаю емоційне вигорання. Зі мною таке уже вдруге, тому надіюсь на Ваше розуміння!) 

Що ж це таке? Хіба існує емоційне вигорання?

 

Робота все менше вас тішить, а дратівливість і відчуття стресу ростуть? Ви відчуваєте себе втомленим весь час?

Вам важко пережити звичайний робочий день, навіть коли все йде за планом?

Вас жахає кожен ранок, і це відчуття не минає після вихідних?

Ви не впевнені у своїй здатності виконувати роботу, навіть якщо ви завжди робили її добре? Ви працюєте все важче й важче, але досягаєте менше?

Ваша продуктивність значно знизилась, а з нею й віра у себе?

Можливо, на початку вашої кар’єри ви отримували задоволення від роботи з людьми або взаємодії з клієнтами. Але тепер ви відчуваєте злість та роздратування через них?

Робота вас більше не приваблює й іноді лякає?

Якщо ви відповіли ствердно на поставлені запитання, то скоріш за все вас наздогнало ЕМОЦІЙНЕ ВИГОРАННЯ.

 

Що спричиняє стан емоційного вигорання?

 

Тривала робота в напруженому темпі
високі навантаження, зокрема емоційні
важкий колектив і контингент людей
відсутність належної винагороди за роботу
криза цінностей

 

Що ж робити в цьому випадку?

 

Узяти перерву: найочевидніший, але дієвий варіант. Емоційне вигорання – це, перш за все, виснаження. Інтелектуальне, емоційне та фізичне. Навіть якщо у вас досить ненапружена сидяча робота, щоденна рутина без світла в кінці тунелю може призвести до вигорання. Навіть якщо ви обожнюєте свою роботу і щоранку прокидаєтеся з думками про неї, перерва потрібна всім. Повноцінна активна відпустка може допомогти

 

Так-так! Моє життя підкинуло трохи дивних ситуацій. Я занадто останні днів хвилювалася та переживала. І тепер моя Муза трішки бунтує) Тягнуся до клавіатури, а писати не можу) Впродовж останніх днів я не спілкувалася з людьми у соцмережах та нічого не писала. Зараз пишу Вам про це аби Ви могли трішечки зрозуміти, чому не появляться оновлення твору. Кажу відразу, що через днів два-три я зроблю чимало зусиль, щоб знову повернутися та радувати своїх любих та найкращих читачів, адже мені приємно бачити, що є ті, хто читає та коментує. Щиро хотіла поділитися з причиною.

Прошу не відкладати книгу з бібліотеку, бо зовсім скоро з’явиться продовження. Муза трішки відпочине та і я прийду нарешті до себе.

Наступний розділ буде від Максима, я уже планую, проте мені трішки потрібно зібратися до купи (+_+) 

Дякую за розуміння!)

Ваша Джессіка)

 

 

Оригінал статті на Букнет: Синдром 21 століття, або іншими словами Вигорання!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"