Рік тому я сказала… А, що зробила?

Рік тому я сказала… А, що зробила?

Рік тому я сказала… А, що зробила?

Привіт.

 

  «Не вірю в здійснення бажань, але щиро вірю в досягнення цілей. Щоб щось відбулося, або щось отримати, необхідно робити для цього конкретні дії. Інакше, скільки не загадуй… Але мріяти, звісно, можна й треба. То ж і я помрію разом з вами.

   Спробую поставити ціль за наступний рік написати не менше 5 книг, у кожної з яких буде мінімум 200 бібліотек, а краще набагато більше. Хоча б 2 з них щоб попали в бестселери. Але то цифри. А понад усе ( на цьому порталі) хочеться знайти якнайбільше щирих читачів, з якими в нас буде взаєморозуміння. Які будуть сприймати мої твори саме так, як я це задумала і підтримувати мене. Надзвичайно ціную таких людей. Саме для них хочеться старатися. Коли бачиш, що когось зворушує, спонукає до роздумів, радує те, що пишеш – це найбільша радість. Навіть більша за заробіток. Дякую за такий цікавий блог. Всім успіхів і досягнення цілей.»

  Так, ось… Що ж з цього вдалося? Не буду довго хвалитися, бо немає чогось надзвичайного. Але коротко розповім.

  Тож я таки написала за той рік 5 романів і ще 2 оповідання. Правда, два романи з 5 мають менше, ніж 200 бібліотек, зате деякі набагато більше. Всі платні книги хоч по трошки побували у бестселерах.

  Але, найбільше радію, що знаходжу тут все більше людей, які з задоволенням читають мої історії, підтримують різними способами. З деким навіть спілкуємося особисто через соц. мережу. Дуже-дуже вдячна усім цим читачам, а також авторам, які помагають добрим словом.

Вчора закінчила викладати слр

  «Повне життя, чи наполовину?»

Але завдяки підтримці читачів і декого з рідних не припиняю працювати. Скоро знову розповім про новинку. То буде десятий мій любовний роман.

  Бажаю усім, хай мрії перетворюються в плани, а тоді стають реальністю. Не бійтеся мріяти і ставити реалістичні цілі, багато чого в наших силах.

  При нагоді щиро запрошую долучатися до

моїх підписників і додавати до бібліотеки книги, які ще не читали. Можливо, котрась з моїх історій вас зацікавить.

  Нагадую, що сьогодні діють гарні знижки аж на два мої романи

«Красуня і Чудовисько 2»  та

«Особлива пацієнтка»

  Всім бажаю чудового дня і багато сил для здійснення задуманого.

З любов’ю, Лана Іссан

 

Оригінал статті на Букнет: Рік тому я сказала… А, що зробила?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"