Рік на сайті Букнет

Рік на сайті Букнет

Рік на сайті Букнет

Всім привіт. Мені не віриться, що вже пройшов рік як я знаходжусь на платформі Букнет. Отже підвожу підсумки цього року.

На сьогоднішній день я вже маю на своїй сторінці одинадцять книг. І на цьому зупинятись не збираюсь. Хоча згодом часу у мене стане мене. Та все-одно буду писати по можливості.

Коли ж я почала писати другу книгу, вирішила розповісти всім знайомим про своє захоплення, написавши пост на своїй сторінці у Фейсбуці. До цього ніхто не знав, що я пишу книжки. Одна знайома (одногрупниця) написала “Оце круто розписала аж самій захотілось завітать і подивиться шо і до чого”. Скажу вам, коли цей коментар читала, то аж очі різало так сказати. Від того, що вона пише суржиком (так і говорить). Але все ж приємно, що вона написала такий коментар. Але, що цікаве. Ця дівчина веде блог на YouTube і контент у неї звісно такий собі. Я їй про це написала, дала їй декілька рекомендацій. І коли вона подивилась мою сторінку на Букнеті, то зробила таку скажемо так відповідь. Дала мені декілька рекомендацій. Чесно смішно стало. Бо я написала по ділу. Що треба не читати книгу, а на декілька секунд підглянути у неї (вона реально читала її). Потім у відео з’являвся її син і вона відійшла на три хвилини, коли відео було здається від сили п’ять хвилин. І ще щось не пам’ятаю точно. А вона мені відповіла, що типу зміни аватарку, бо виглядаєш як дитина і все.

А, до цього я розповіла, що пишу книжки своїм батькам. Мама запитала у якому жанрі я пишу. Я сказала, що тільки любовні романи. Мама сказала “Я тебе підтримую, але читати не буду, бо мені подобається зовсім інший жанр”, сестра сказала те саме. А бабуся читає і каже, типу “Я вже прочитала цю книгу, коли буде продовження цієї книги?” адже пишу трилогію, яку бабуся і читає. Чесно дуже приємно.

Думаю вам ще розповісти про плани на цей рік і на наступний, адже не знаю скільки мені знадобиться часу, щоб написати нові книги.

І так, спершу хочу сказати, що допишу трилогію “Ти тільки моя” (постараюсь дописати до осені). Друге допишу книгу “Завжди любитиму тебе”. Третє, я робила анонс майбутньої книги ще у минулому році. Так от, постараюсь її написати і восени вже викладати її. Книга називається “Наречена”. Анотації до книг є у відео.

І ще хочу додати, що завдяки платформі Букнет, я стала більш комунікабельною. Раніше, коли була маленька була дуже комунікабельною. Та коли пішла до школи, то замкнулась у собі. А точніше, пішла до школи інтернат для дітей з інвалідністю. Була комунікабельною. А потім мене перевели батьки у іншу школу (була на це причина), то замкнулась у собі. Але зараз я знову вже відкрита для спілкування.

Заради цьому сайту я знайшла себе, і займаюсь справою, яка мені дійсно подобається.

Напевно це все. Дякую, що дочитали до кінця.

Запрошую завітати на мою сторінку для прочитання книг. Завжди рада новим читачам і підписникам.

Оригінал статті на Букнет: Рік на сайті Букнет

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"