Рік на Букнет. Як все починалося?

Рік на Букнет. Як все починалося?

Рік на Букнет. Як все починалося?

Всім привіт))) Ось і настала ця мить – сьогодні виповнився рівно рік відтоді, як я зареєструвалася на цій чудовій платформі))) За цей час сталося стільки всього, що й навіть не злічити, але прекрасна атмосфера цієї платформи завжди давала можливість відволіктися на нові світи та забути про свої турботи)

Але більше про книгу поговоримо трішки згодом. А зараз хочу розповісти, як тут з’явилася авторка Софія Вітерець. 

Я про це згадувала лише побіжно, але холодної зими 2021 року за вікном був лютий мороз. Виходити на вулицю не хотілося взагалі. Тож ваша авторка сиділа в телефоні й випадково побачила рекламу від платформи Букнет про конкурси, гортаючи стрічку Інстаграму. І що я зробила? Ну звісно, що почала дивитися інші історії й взагалі забула про рекламку.

Але минали дні, стало дуже нудно, взагалі ніякі ні книги, на фільми, ні серіали дивитися вже не хотілося, а попереду ще місяць канікул. 

Аж раптом мені приснився сон про печеру, тамтешню битву, магію, як головна героїня опановує нові магічні здібності та намагається вирішити безліч проблем. Я довго думала, що мені робити. Вже тоді знала, що ця історія повинна з’явитися на світ. І ось випадково пригадую про рекламку Букнету й одразу реєструюся. 

Викладка книги починається лише в лютому, але до тих пір встигаю написати добру половину книги, панікую й публікую майже все одразу))) Тоді ще поняття не мала, як правильніше це робити, хотілося бачити коментарі, стежити за тим, як кількість переглядів росте з кожним днем, читати коментарі й посміхатися екрану, адже книгу все-таки читають) Ще в той момент у мене з’явилися перші віддані читачі, а разом з ними й автори-порадники))) І я безмежно вдячна вам усім-усім за підтримку)

Після публікації “Блакитного сяйва” мені знову приснився сон. Здавалося, звичайна казочка на 4 сторіночки максимум. Але…почипалися коментарі про продовження й я написала 29 сторінок (“Чарівний пролісок”), а потім другу книгу (“Моє?! Королівство”) й невеличку легенду (“Ельдоран”), на якій базується вся ця історія. 

Вже тоді, ще після публікації другої книги в голову приходить ідея книги “Голос мого серця”. Вона мені дається найтяжче, але захоплює настільки, що не можу відірватися від написання. Працюю над нею вже 8 місяців, але зараз з легкістю можу написати за день 4-5 великих розділів за добу. Тож не сумуйте, оновлення продовжуватимуть бути регулярними – кожного ранку, рівно о 10:00.

Про інші книги я вже розповідала більш детальніше раніше. Тож давайте більше зосередимося на саме цій книзі. Тут вже давні таємниці починають виринати на поверхню, але чи зможе Адріана пробачити Макса? Та й він зможе згадати, що ж таки відбулося та не повторити своїх помилок?

Невеличкий уривочок

Напевно, повертатися додому настільки швидко в мене ще ніколи не виходило. Я так замислилася, що не тільки була в квартирі вже за тридцять хвилин, а й навіть не помітила, як взагалі це зробила. Стільки думок, давно забутих переживань та болю… повернулися водночас та миттю заполонили голову, що це було лише питанням, коли я взагалі перестану зважати на зовнішній світ й не порину у свій – внутрішній.

Згадалася тепла літня нічка, коли я бадьоро крокую по вулиці, а потім десь поруч вигулькує зграя якихось студентів напідпитку… Потім уривок, коли я мало не втрачаю свідомість… А тоді постать Макса, який підхоплює мене на руки й несе в маленьку, неприбрану та брудну, але дуже затишну квартирку.

 

Ну на цьому, мабуть, все. Ласкаво прошу до книг) Та з нагоди річниці, прикріплюю всі обкладинки з книг, які були написані за весь цей час. Почну з останніх) Всі картинки клікабельні, тож якщо щось сподобається, переходьте та поринайте у нові світи) 

Оригінал статті на Букнет: Рік на Букнет. Як все починалося?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"