Різниця у віці – перешкода чи пікантна особливість

Різниця у віці – перешкода чи пікантна особливість

Різниця у віці – перешкода чи пікантна особливість

Вітаю, мої любі! Сподіваюся, ви всі у безпеці. Працюємо разом на Перемогу і не забуваємо знаходити час для себе, щоб мати сили на боротьбу.

Тихе море

Закохатися у хлопця, молодшого за тебе на 15 років – безумство. Або виклик долі? Бажання урвати хоча б шматочок щастя, поки воно ще доступне. Іванна не мріяла ні про що для себе, тільки для дорослої дочки. Та склалося так, що кохання вони розділили одне на двох. Драматичне і заборонене, бо як відібрати хлопця у рідної дитини?

Я тебе шукав. Стефанія Лін

Їх випадкова зустріч у кабінеті її викладача змінила усе. Життя Василіси круто змінюється, здійснюються її мрії про кохання, як у книгах. Проте головний герой виявляється зовсім не таким, яким здавався спершу, а його брат взагалі псує її життя. Василіса всім серцем ненавидить Арсена та називає антигероєм її казки. Але чи справді все так, як здається? Чи вірно вона роздала ролі братам?
 

Він тебе програв. Ти тепер моя. Мар’яна Доля, Холод Влада

Юна наївна дівчина-студентка та старший за неї бізнесмен, любитель швидкості та азарту – що може об’єднати цих двох, таких різних, людей? Його величність Випадок звів їх докупи під одним дахом і подарував найцінніше – кохання. А ще багато кумедних моментів із життя власника квартири і його “квартирантки”. Весело, пристрасно та романтично –  такий девіз авторок цього роману!
 

Моя зухвала. Ема Ноель

В цьому романі дівчина закохується в свого тимчасово опікуна. У чоловіка стоїть на першому місці обов’язок, а дівчина – суцільна халепа, постійно влазить у неприємності, аби привернути увагу чоловіка. Багато емоцій, чуттєва історія кохання й протиріч, з якими героям належить розібратися.
 

Ми будемо вічно. Анна Пахомова

Їй 40, а йому лише 37. Різниця в віці може й невелика, але те що Єгор молодший, вже йде врозріз із правилами. А якщо ще врахувати, що він примудрився інсценувати власну смерть і наплів навколо Альбіни цілу павутину брехні, то виходить дуже інтригуюча історія.

Зупини мене. Софія Чайка

Спочатку герої цієї книжки стали друзями й не планували нічого серйозного. Обставини примусили Люсю вийти заміж за його немолодого хворого приятеля, і через це Юрій з першої хвилини знайомства ставився до дівчини підозріливо. Однак в цій “шаховій” партії виграло кохання.

 

П. С. Не забуваємо підписатися на сторінку автора, щоб не пропускати оновлення нестандартної історії кохання “Точка неповернення”, яка регулярно викладається. Буде цікаво!

Щиро ваша Ліна Алекс

Оригінал статті на Букнет: Різниця у віці – перешкода чи пікантна особливість

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"