Росіяни відчувають, що кінець близько

Росіяни відчувають, що кінець близько

Агонія рф може тривати якийсь час, але її фінал невідворотний.

володимира путіна і всю російську верхівку прийнято вважати безідейними шахраями та злодіями. Було б чудово, якби було так. Це зберегло б життя багатьом тисячам жертв їхніх агресивних воєн. Однак, на жаль, вони не просто банальні шахраї. Вони одержимі маніакальною ідеєю повернути історію назад.

Днями сергій шойгу, розповідаючи про перший досвід збройного втручання нової єльцинської росії у справи інших пострадянських країн (а саме Грузії у південно-осетинському конфлікті 1992 року), заявив: «Ми були абсолютно переконані, що все це тимчасово і наша країна знову буде великою й сильною, і знову буде радянський союз, і ніхто нікуди не піде».

Це дуже цінне визнання, що пояснює психологію путіна, його оточення та всієї російської правлячої верхівки. Вони ніколи, навіть у 90-ті, не змирилися з розпадом радянської імперії, вважали його тимчасовим непорозумінням і готувалися за першої можливості відіграти все назад.

Як тільки вони вирішили, що нагромадили достатньо ресурсів для реалізації своїх політико-некрофільських фантазій, то розпочали велику війну за відтворення імперії своєї молодості. Однак, як співається у відомій пісні, «час неможливо повернути назад». Спроба оживити давно згнилий труп срср не може закінчитися нічим іншим, крім фатального провалу.

І вони починають відчувати його наближення. сергій лавров нещодавно заявив, що постачання Заходом зброї Україні «лише продовжує агонію київського режиму». Це типове перенесення по Фрейду. Агонізуючий коняка, що це говорить, переносить власну ситуацію на Україну. путінський режим, що намагався злягатися з трупом срср, отруївся його трупною отрутою і починає агонізувати.

Агонія ця може тривати більш-менш тривалий час, але її фінал невідворотний.

Ігор Ейдман

gazeta.ua

Прокоментуєте?

Оригінал статті на НСПУ: Росіяни відчувають, що кінець близько

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"