Результати січня, плани на лютий.

Результати січня, плани на лютий.

Результати січня, плани на лютий.

Можливо, трохи запізно, але вже як є ахахах)) Хочу поділитись з вами результатами за січень і планами на лютий))

Спочатку по романам: 

1) Подали з таємною співавторкою роман на конкурс від КСД 

2) Почали з Анною Пахомовою роман “Вартові мороку” і за 25 днів викладки виклали 226 000 знаків, або 25 глав. Щоденне оновлення на 9000-10000 знаків =)) Безкоштовно, весело, багато екшену і протистояння характерів.

3) Відкрили з Марʼяною Долею передплату на тепер вже бестселер, роман “Служниця”. Гостросюжетна історія про кохання, помсту і довіру регулярно оновлюється 4 рази на тиждень, запрошую до читання. Роман встиг побувати в усіх віджетах, дуже радію, що він так сильно запав у душу читачам. 

 

4) Історія “Зіграй мою наречену. Наречена для боса”, мій сольний бестселер, також виходить на новий виток розвитку, і вже написана на дві третини. Кохання, ігри в наречених, справжні почуття між босом та підлеглою, непорозуміння і подолання труднощів разом – все це ви зможете знайти в цій історії. 

5) Історія “Наперекір дружбі”, безкоштовний роман про почуття, які йдуть наперекір дружбі, наш з Юліанною Бойлук подарунок для читачів.  Розвиток, розуміння і прийняття себе та оточуючих, ментальне дорослішання – все це можна знайти на сторінках цієї книги. 

 

Тепер результати по друку і оповіданням: 

1) Здала  оповідання в жанрі підліткових жахастиків для друку в збірці у видавництві “ВЦ Академія” 

2) Здала оповідання в жанрі “Підліткова проза” також для друку в збірці “ВЦ Академії”, але в іншій))  Обожнюю гонорарні публікації ахахах))) 

3) Ще одна збірка вже от буквально скоро вийде друком… Там дуже класні ілюстрації)) Остаточно вона була завершена саме в січні, тож вважаю, що її теж можна приписати кудись сюди. 

4) Активно готується інтерактивна дитяча збірка, в якій також буде моє оповідання)) Спеціально для цієї книжки дитина-блогер з Канади(але українець))) вже знімає відео з приготуванням страв з наших історій)) 

Інші творчі результати: 

1) Регулярно пишу онлайн з чатом Nanowrimo, щоранку з Пн. по Пт., заради цього навіть графік занять змінила ахахха)) 

2) Редагую зараз одну класну книгу одного крутого автора)))) 

3) Є класна ідейка для другого конкурсного роману)) Точніше, ідейок насправді декілька, але я вже +- визначилась, що то буде)) 

Хочу подякувати всім моїм читачам та друзям-авторам за підтримку, співпрацю і допомогу. Я вас всіх люблю))) 

Тепер ПЛАНИ
(тут будуть картинки, якщо не бачите, поновіть сторінку):

1) Дописати “Служницю” 

2) Довикласти “Наперекір дружбі”(вона вже написана, але ще викладається)

3) Дописати “Вартових мороку” 

4) Почати писати нову історію для конкурсу в чернетці(ну там вже ідейки накльовуються, але тексту ще нема) 

 

5) Регулярно викладати “Наречену для боса” 

6) Доредагувати книгу одну…))

7) Отримати на руки нову друковану збірочку)) 

Раніше ставила собі в плани якісь конкурси і тому подібне, але розумію, що зараз я все ж зосереджена на романах і так буде аж поки не закінчиться конкурс “Містичні дивовижі”, тож цього місяця навіть не буду планувати нічого подібного. 

Кожен ваш лайк і коментар до моїх книжок в процесі, а особливо до “Вартових мороку”, робить мене щасливою))

Ще раз дякую усім за підтримку!
 

Ну якісь такі результати і плани))
 

Оригінал статті на Букнет: Результати січня, плани на лютий.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"