Результати розіграшу кодів. Цитати.

Результати розіграшу кодів. Цитати.

Результати розіграшу кодів. Цитати.

Усім привіт.

«Чиє весілля? Протилежності».

Дякую вам за увагу і зірочки. На жаль, не маю можливості подарувати усім. Отже, цього разу переможцями стають:

Галя Миронюк та Наталія

 Вітаю, красуні! Буду вдячна за підтримку.

Зверніться до мене у фейсбук, або напишіть адресу пошти сюди, щоб я вислала вам код.

  Усі, кому не пощастило цього разу, не засмучуйтеся, будь ласка.

Якщо маєте можливість, автор буде дуже радіти, коли придбаєте книгу. Ціна справді більш, ніж скромна за дилогію. По завершенні, можливо зросте.

  А поки що, продовжую наполегливо працювати над

 «Чиє весілля? Протилежності», щиро запрошую до цієї історії.

 Якщо чесно, так захопилася, що ніяк не хочу завершувати. Дуже хочеться, щоб якнайкраще показати вам все те, що маю в уяві, в серці про цих непростих героїв. Особливо, Корнія. Ще не писала про чоловіка з таким суперечливим характером. Протилежності не лише вони з Валерією, а в ньому самому борються абсолютно несумісні якості. Що зрештою переможе? Побачимо. Далі ще багато пригод, зворушливих і небезпечних моментів. А головне, щасливий кінець. Не можу без нього )))

Цитата з продовження:

̶  Ш-ш-ш… Тихо. Будь чемний і залишишся цілий. Як і тачка твоя. — показав маленький пульт в руці. — Під днищем твоєї Тойоти зараз маленька бомбочка. Її вистачить, щоб рознести в брухт твою ластівку разом з тобою. Будеш слухняний, не вибухне.

̶  Що?! Ти хочеш мене і себе підірвати? Камікадзе?

̶  Ні. Я встигну вискочити. А ти не встигнеш зняти мій «подарунок». В кращому випадку залишишся без коліс.

̶  Ну й ти… — важко видихнув. Наїжачився. — Що тобі треба? Кажи вже.

̶  Все просто. Ти мені скажи. Що в тебе з Валерією Климовою?

 

Валя обернулася до нього, поглянула в очі. Як не дивно, зовсім не знайшла там лукавства, чи вогників бажання, які так часто бачила в нього раніше. Сьогодні Корній здається спокійним, щирим, просто… Затишна гавань, куди хочеться заховатися.

  Тільки ж вона добре знає, що це тимчасово. В будь-який момент у цій гавані може здійнятися потужний шторм, який зносить усе на своєму шляху. А такий крихітний човник, як вона, навіть не помітить, потопить у могутніх хвилях і полетить далі.

  Але ж… Чому так хочеться таки ризикнути поплавати в цій гавані?

 

З любов’ю, Лана Іссан.

Оригінал статті на Букнет: Результати розіграшу кодів. Цитати.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"