радість! Подарунок читачам і цитати.

 радість! Подарунок читачам і цитати.

 радість! Подарунок читачам і цитати.

Привіт усім!

  Дуже вдячна усім, хто читає мої твори і різними способами підтримує мене. Ваша активність – моє нахнення. Дуже ціную кожного з вас. Не перестаю працювати.

  З цієї нагоди хочу подарувати гостинець, про який можете дізнатися на моїй сторінці у Фейсбук.

  Зараз продовжую писати книгу «Покинутий наречений», яка зацікавила багатьох з вас. Дуже цим радію. В цьому романі трохи незвичні оставини. Немає владного боса, натомість дуже суперечливий герой з емоційними проблемами, які сильно ускладнюють його життя, і не лише його. Та йому пощастило з обраницею. Яна щира й прониклива жінка, здатна зрозуміти і підтримати небайдужого чоловіка в важких ситуаціях. Адже чоловікам теж буває необхідна допомога, хоч, як не люблять це визнавати.

  Чи отримає героїня таке омріяне сімейне щастя в нагороду за всі свої зусилля? Чим зрештою виявиться цей поспішний шлюб – суперпризом, чи халепою?

  Попереду ще багато дуже емоційних ситуацій, романтики і випробувань. І, звісно, щасливий кінець. Як же без цього? Не люблю довго сумувати і читачам не бажаю )))  

  Ось деякі цитати из майбутніх розділів:

 

  «Не знали, скільки минуло часу, кілька хвилин, чи годин. Але, коли свідомість почала повертатися до них, не повірили. Яна отямилася від дзвінкого сміху Стаса. Чоловік міцно стиснув її в обіймах, відкинув голову назад і щасливо засміявся.

̶  Яно… Кицюню… Моя чудова, ми зробили це! — ледве вимовив крізь сміх. Потягнувся, дістав свою курточку і накинув дівчині на спину. Вона підняла затуманену голову з його плеча. Подивилася на широку посмішку. Збагнула, про що він каже. І сама засміялася. Всередині все заспівало від радості. Так! Нарешті!»

***********************

  «Зустрілися поглядами. Незнайомець теж одразу напружився. Зміряв Стаса прискіпливим поглядом. Міцніше стиснув маленьку ручку в своїй. Данік побачив вітчима і радісно проказав:

̶  О, Стас! Привіт!

̶  Привіт, Даниїлку. Хто це з тобою? — намагаючись зберігати приязний тон голосу, запитав. Та відповідь прозвучала не так доброзичливо:

̶  Я його батько. А ти, хто? — одразу скривився Денис.

̶  Мене звуть Станіслав Гусарський. Я чоловік Яни, — далі намагаючись зберігати спокій, відповів Стас і протягнув руку для привітання. Та приязного знайомства не вийшло. Денис натомість скомандував малому сідати в машину, а, коли хлопчик, скривившись,  відійшов, до нового знайомого прошипів:

̶  Слухай сюди, «чоловік Яни», — сердито перекривив ці слова. —  Думаєш, як затягнув її в ліжко, то можеш замінити моєму синові батька?! Забудь! Не лізь до нього! Данік мій син і не смій думати, що коли-небудь станеш кимось важливим для мого хлопця!»

*****************************

 

  «Коли нарешті танець закінчився, шалені аплодисменти теж стихали, молодий чоловік почув розмову двох мужиків, які стояли перед ним у натовпі гостей:

̶  Ох і циганочка… Я б з неї зірвав ту квіточку. Ох і гаряченька…

̶  Та, що в синьому з червоним, з довгими кучерями? — запитав інший.

̶  Так. Вона просто вогонь, ух… — прицмокнув. Тихо загудів, розглядаючи дівчину.

̶ Ага… Знаєш, хто це? Сама прийшла, чи з кимось? — поцікавився співрозмовник. Коренастий молодик відповів:

̶  Не знаю, але мені до лампочки. Я без цієї цукерочки сьогодні в готель не поїду. Якщо і не сама, буде моя. Вона… Ох… Жень, мене аж трусить, як на неї гляну, — емоційно, з азартом проказав, дивлячись на Яну, яка стоїть віддихується, широко посміхається нареченим.

  То була остання крапля. Більше Стас не витримав…»

 

  А я готую для вас ще одну захопливу книгу. Зовсім не схожу на цю. Але, сподіваюся, вона не менше захопить уяву. Пізніше розповім про неї більше. А поки що…

  Щиро запрошую долучатися до моєї читацької родини і додавати до бібліотеки цю історію. Не пошкодуєте.

Всім бажаю гарного дня і побільше позитиву.

 

З любов’ю, Лана Іссан.

 

Оригінал статті на Букнет:  радість! Подарунок читачам і цитати.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"