Підсумки року і безкоштовна книга

Підсумки року і безкоштовна книга

Підсумки року і безкоштовна книга

Привіт, дорогенькі! Для мене стало гарною традицією підводити підсумки року, що минає, тут, на Букнет. Не стану її порушувати, бо хочеться поділитися усім, що на серці.

З перших днів січня рік розпочався енергійно. Я написала свою улюблену історію “Сяйво обручки” в рекордно-короткий термін – менш, ніж за місяць майже 400 000 символів. Паралельно пишучи “Майже принцеса 2”, я прийняла рішення написати на фентезійний конкурс історію “Місія на двох”, водночас видала на папері “Скарб його серця”. Саме в цей шалений лютий в моєму житті з’явився мій майбутній чоловік. Є такий анекдот: якщо тягнути роботу, виростуть роги, якщо обрати особисте життя, з’являться хвости, а якщо приділяти час водночас усьому, можна відкинути копита. Поки конкурс не завершився, мені здавалося, що таки відкину))))) Однак, все було круто)))) Про висновки цього шаленого марафону: не пощастило в конкурсі – пощастило в коханні)))) Так що все ок)))) Коли конкурс завершився, стало легше. А коли всі книги завершила – ще легше, бо ж я готувалася до весілля. 

Дванадцятого червня я стала на весільний рушник, а тринадцятого – відправилася в весільну подорож у Карпати. Ми з коханим здійснили сходження на Говерлу (ввечері я йому сказала: “Прислухайся чи я дихаю, бо мені здається, що після цього в мене серце стане”, ахаххах)))), каталися на квадроциклах, рафтингували на річці Чорний Черемош, відвідали Буковель, Карпатські водоспади, Івано-Франківськ. 

І час би вже писати щось, але… для мене наступила справжня творча криза. Ні, я не літала від щастя. Я реально проживала дуже складний період, коли писати хочеться, а не виходить. Це була ледь не депресія. Я дуже зациклена на роботі людина, тому навіть такі зміни в моєму житті не тішили мене в мить, коли я втратила те, чим жила попередні роки. Але в кінці серпня “Дружина султана” стала моїм шансом на повернення. Я зловилася за цю рятівну мотузку дуже міцно.

Однак, не лише гарними подіями… Тоді ж помер мій дідусь. Царство Небесне і Вічна пам’ять! Коли горе приходить в дім, ми почуваємося особливо безпомічними…

Початок осені приніс натхнення: “Дружина султана”, “Повернути втрачене” і “Наперекір дружбі” стали моїм маленьким досягненням після повернення. Та найбільше я пишаюся своїм новим досвідом – співавторством з талановитою Владою Холод. 

Останній місяць я працюю дуже багато, хоча в мене відчуття, що все одно всього не встигаю)))) І мені просто необхідна ваша підтримка, мої дорогі читачі! 

Отже, цей рік був багатим для мене як на знахідки, так і на втрати. Але майже 6 написаних книг – хороший результат, яким зараз можу пишатися.

А тепер як бонус для тих, хто все це прочитав, важлива інформація:

Книга “Наперекір дружбі” – наш з Владою дарунок улюбленим читачам на Новий рік! Вона залишиться безкоштовною!

Саша: Напередодні Різдвяних свят можливо все! Придумати план, як закохати в себе того, кого кохаю, досягнути бажаного, виправити помилки… Тільки чи зробить мене це щасливою? Можливо, моє істинне щастя увесь цей час було поруч?

Слава: Напередодні свят можливо все? Аби ж то. Так хочеться піти наперекір нашій дружбі, відкрити Саші очі та показати, що тільки я кохаю її такою, якою вона є, і що, прикидаючись іншою людиною заради нього, щасливою вона ніколи не стане. Тільки чи потрібно мені це все? Та й чи маю я на це сили і час, коли на мені ще відповідальність за сестру з її дітьми, яких можу забезпечувати тільки я? Можливо, я просто маю попливти за течією і подумати нарешті про себе?

Тут всі мої книги

 

З прийдешніми святами дорогі читачі! Міцного здоров’я, щастя, успіху та Божого благословення!))))

Оригінал статті на Букнет: Підсумки року і безкоштовна книга

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"