Підсумки року, вітання і побажання

Підсумки року, вітання і побажання

Підсумки року, вітання і побажання

Почну з подяк. Я дуже вдячна всім моїм читачам, тим хто підтримує мої книги, читає їх, пише відгуки. Чи навіть мовчки ставить лайк, або купує передплату. Автор існує доти, доки у нього є читачі. І мені пощастило, адже недавно відмітка моєї читацької родини сягнула магічної цифри 1717 і вона надалі зростає. 

Третя подяка – аміністрації платформи Букнет. Дякую за можливість публікувати твори, за можливість популяризувати українську міфологію і традиції. Разом ми надихали і мотивували безліч авторів написати неймовірні містичні оповідання, романтичні і магічні історії. 

Бажаю всім міцного здоровя в новому році, мирного неба над головю, безмежного натхнення і реалізації всіх планів. 

Тепер до вихвалянь.Тобто підсумків року.

За 2021 рік я написала три повноцінні книги. Драму Шибайголова, кумедну історію про аферистів – Спіймати шахрая у співавторстві з Лесею Найденко та першу книгу з циклу Сестри Андрієць – Няня під прикриттям. 

Також у співавторствах було написано і два оповідання – Гімназія для відьмочки, яку ми писали з Марі Керімей та Поки всі сплять написана разом з Кристиною Асецькою. 

Обидві історії виросли в більші книги. І відтак зараз в процесі викладки два романи – Відьомська гімназія та Поки всі сплять. Верховний.

Окрім того в процесі написання також пародійний роман – Адепт(ка), або Дільничий, пудра та корсет та дві книги з циклу про сестер Андрієць. Женю і Сашу. Це моя дитина добігає завершення, залишилось дві глави і епілог. А от (не) справжня дружина ще тільки набирає обертів. 

А ще почалась публікація другої книги про художницю Аріну. Неправильна вже на сайті. Проте через поблеми із здоровям я поки не встигаю все вчасно оновлювати. 

Також за 2021 рік у мене вийшло кілька друкованих книг. Це романтична збірка Бо кохаю, в яку увійшло оповідання Дуже неромантична історія і Потайсвіт. Інакші з детективом Мотанка. Обидві книги можна придбати у мене. 

А буквально сьогодні прийшов альманах Ковток життя теж з моїм оповіданням в середині.

Ну і не можна оминути увагою такі події як суддівство в конкурсах Потайсвіт та Ніч перед різдвом. Це моя окрема втіха. Адже ці конкурси для мене мають велике значення. 

Тепер же плавно переходжу від того, що було зроблено, до того, що заплановно. А заплановано теж чимало. Це  і друк кількох нових книг, і робота над розпочатими романами на сайті. Також планую взяти участь в конкурсі Містичні дивовижні. 

Ще раз вітаю всіх з прийдешніми святами. Бажаю провести їх в комфортному серидовищі, з теплом в серці і спокоєм на душі. 

Всіх люблю.

 

Оригінал статті на Букнет: Підсумки року, вітання і побажання

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"