Про те, як хлопчик і дівчинка (не) дружили

Про те, як хлопчик і дівчинка (не) дружили

Про те, як хлопчик і дівчинка (не) дружили

Вітаю, любі читачі!

Знаєте, що зрозуміла? Я ж не запросила вас до читання своєї новинки “Любий недруг”! Негарно якось вийшло(( Але мушу поставити вам кілька запитань:

 

Чи любите ви історії, у яких головні герої знайомі давно і добре? Історії, у яких все починається з ворогування, а закінчується коханням? Тоді вам сюди.

 

Чи любите ви історії, у яких головний герой трохи поганець, але не так щоб зовсім? Історії, у яких чоловік вміє визнавати свої помилки і виправляти їх? Тоді вам сюди.

 

Чи подобається вам, коли головна героїня сильна і водночас жіночна? Коли вона виростає зі слабкого наївного дівчиська у жінку, здатну за себе постояти? Тоді вам сюди.

 

Чи любите ви екскурси у минуле героїв, романтику, прості і теплі історії для осінніх ранків за чашкою кави? Історії, в яких ще можна трохи побути в літі. Тоді вам сюди.

 

 

Сучасний любовний роман “Любий недруг”. Запрошую!

 

До речі, сьогодні ви ДУЖЕ ВИГІДНО, з гарними ЗНИЖКАМИ можете почитати ще кілька історій від моїх колег.

 

Чи любите ви книги, де кохання оповите таємницями минулого? Історії, у яких головний герой дивує своєю самопожертвою? Історії, де справжнє чисте кохання долає усі труднощі? Тоді вам сюди.

 

Чи подобаються вам службові романи, особливо коли вони проходять шлях від ненависті до кохання? А якщо бос владний, а героїня амбіційна, і оце от зовсім не входить у її плани – грати його наречену? Любите? Тоді вам сюди.

 

Чи любите ви історії, де у головних героїв у минулому була ненависть, але у теперішньому з’явився шанс на кохання? Де герой сильний і владний, до того ж, їм з героїнею ще разом працювати? Врешті чи любите історії про справжні, сильні, непідробні почуття? Тоді вам сюди.

Оригінал статті на Букнет: Про те, як хлопчик і дівчинка (не) дружили

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"