Про азарт, везіння і все таке…

Про азарт, везіння і все таке…

Про азарт, везіння і все таке…

 

В казино, правда, ніколи не була, але от коли ще навчалася в школі, і доводилося перебувати чи в таборі, чи в санаторії, знаєте, чим діти і підлітки розважалися за відсутності мобілок і інтернету?

Правильно, грали в карти! Так-от, мені в тих іграх у “дурня”, бридж, “підкидного” тощо часто вдавалося вигравати. І не через те, що була таким вправним гравцем, зовсім ні. Просто мені діставалися хороші карти. Одного разу, як зараз пам’ятаю, роздали шість карт, і в мене виявилися всі козирі))

Правда, я ніяк те везіння не використовувала, на гроші ми не грали, хіба на бажання: коли загадували, що має виконати переможений ( наприклад, пострибати на одній нозі чи прокукурікати).

Згодом, як уже вийшла заміж і сиділа в другому декреті, то якось занудьгувала і стала брати участь у конкурсах і челенджах у соцмережах. І знову досить-таки багато вигравала. Найбільший приз — це була газонокосарка, ну, там ще різні дрібнички — фен, праска, різноманітна косметика, книги, солодощі… І помітила, що чим більше граєш — тим частіше виграєш.

Зараз я вже не беру участь у цих розіграшах, хіба вряди-годи, і нічого не виграю. Але той колишній драйв і азарт пам’ятаю.

Втім, за будь-які виграші людина платить — витраченим часом, енергією, а найчастіше — десь виграє, десь втрачає. 

Неначе у житті діє закон рівноваги, який не дає людям лише споживати. Щось вони мають віддавати натомість.

І добре, якщо це матеріальні блага, а не здоров’я, життя чи стосунки з близькими.

Саме про це — наша з Владою Холод спільна книга “Служниця”. Про те, який шлях проходить людина, підіймаючись на висоту суспільного становища,та іноді падаючи вниз. Про те, як доводиться розплачуватися за власні вчинки та гріхи інших людей. Як найближчі друзі можуть зрадити, а той, хто був твоїм ворогом — навпаки, врятувати.

У романі багато “емоційних гойдалок” і несподіваних поворотів. Тут немає місця для довгих рефлексій та надуманих страждань. Такі вони, наші герої, — у чомусь схожі один на одного — рішучі, вперті, здатні не тільки сильно ненавидіти, але й по-справжньому любити…

Що ж, не буду багатослівною, просто запрошу вас до читання роману.

Нова “серія” вже сьогодні опівночі. Не пропустіть! 

 

Не забудьте підписатися на наші з Владою профілі на Букнеті, а також сторінки у соцмережах ( знайти посилання на них можна на особистій сторінці у рубриці “Про мене”, натиснувши на відповідні значки внизу сторінки).

https://booknet.com/uk/xolod-vlada-u857843/about – Холод Влада

https://booknet.com/uk/maryana-dolya-u682371/about – Мар’яна Доля

В якій соцмережі ви активні — на ту й підписуйтесь. Там ми будемо пропонувати приємні сюрпризи.

А ще будемо вдячні за коментарі до твору. Найактивніші учасники обговорень теж отримають від нас бонуси! 

 

Отож, алгоритм дій простий: натисніть кнопочку “відстежувати” в Букнеті, додайте книгу до бібліотеки, підпишіться на нас у Фейсбуці чи Інстаграмі. І поставте нагадування на 00.00 🙂 

 

Новий розділ уже зовсім скоро! 

 

Оригінал статті на Букнет: Про азарт, везіння і все таке…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"