Протистояння з першого погляду

Протистояння з першого погляду

Протистояння з першого погляду

Доброго вечора шановні читачі:)

Буває кохання з першого погляду, а буває й протистояння. Герой готовий вивести героїню на чисту воду, адже впевнений, що блонда щось приховує. Проте героїня не пасе задніх…

Про все це і навіть більше можна прочитати в детективній історії від 

Олени Блашкун

До речі історія майже завершена.

Смачний шматочок:

– Щось загубила? Вероніка здригнулася і мимоволі відступила до краю даху.

– Що ти тут робиш? – очі дівчини тут же звузилися, з підозрою глянувши на порушника її самотності. Вона навряд чи помітила, що перейшла на «ти», хоча весь вечір наполегливо зверталася до нього на «ви».

– Слідкую за тобою. Шукаю будь-яку можливість, щоб залишитися наодинці, скористатися твоєю безпорадністю і вдосталь насолодитися помстою за вчорашнє приниження, – з кожним словом Громов підходив на крок ближче, а в кінці зовсім взяв завмерлу від подиву дівчину за підборіддя, примушуючи її поглянути йому в очі.

– Прибери. Свої. Руки. – жорстко сказала дівчина, не розуміючи, жартує він чи говорить серйозно.

– Або що? – він схилився над нею, і на губах заграла нахабна посмішка. – закричиш? … Не варто – не у твоїх інтересах зараз сперечатися зі мною. Ми ж обидва не хочемо, щоб мій дід дізнався про те, що трапилося, чи не так?

– Говори за себе. Мені є що йому сказати, повір. А тепер прибери руки! Я не маю наміру повторювати це втретє!

Громов зауважив, як дівчина злегка відставила ногу назад, але щось йому підказувала, що це був скоріше розмах, ніж відступ. І певним частинам його тіла навряд чи хотілося зустрітися з гострим коліном. Хмикнувши, він відступив, відпускаючи її підборіддя.

– Отже, націлилася на братика? А чому ж відразу не на діда? Повір, він риба значно більша. Тим паче, що ви, як я подивлюся, вже змогли знайти спільну мову. Хоча … ти, напевно, не звикла настільки відверто продавати себе, так?

– А ти, напевно, не звик, щоб тебе відверто посилали, так? Ну нічого, я можу бути першою, мені не складно!

– Тихо, маленька. Твоя лялькова зовнішність абсолютно не відповідає таким грубим промовам! – посміхнувся Алекс, піднімаючи руки вгору, ніби здаючись, і продовжив:

– Я всього лише хотів сказати, що не збираюся скаржитися на тебе дідові, якщо ти погодишся і мені якось приділити увагу. Знаєш, ти саме в моєму смаку, – він зробив крок вперед, маючи намір обійняти Вероніку, але та боляче вдарила його по руках і відступила.

– Та пішов ти зі своїми пропозиціями та смаками! Говори кому і що хочеш, а до мене руки не тягни! –

А не боїшся, що можуть бути проблеми?

– Зі своїми проблемами я звикла сама розбиратися, то ж не переживай. А ось якщо ще раз порівняєш мене з повією …

– Гаразд, заспокойся – не потрібна ти мені, і розповідати нічого я не стану. Але зважай – я таких, як ти, бачив сотні, якщо не тисячі. Тому чудово знаю, чого ти вештаєшся поруч з моїм братом. І мені це не подобається. Нехай у нас не найближчі стосунки, але морочити йому голову я не дам.

– Чи не пізно схаменувся? – дівчина схрестила руки на грудях і з викликом глянула на чоловіка. – Сергій вже достатньо дорослий, щоб самому вирішувати, що йому робити.

– А ось з цим я можу посперечатися. Те, що він вирішує, кого тягнути в ліжко, не означає зовсім нічого. А розраховувати на щось більше я тобі не раджу – обламаєшся.

– Та як ти … – дівчина тільки відкривала рот, не знаючи, що сказати йому у відповідь, хоча було видно, що Ніка буквально задихається від німої люті.

– Побережи сили, крихітко, вони тобі ще знадобляться. Я говорив серйозно, то ж можеш навіть не сподіватися на те, що він одружиться з тобою.

ЧИТАТИ ТУТ

Зустрінемося на сторінках книги

Ваша Каміла

 

Оригінал статті на Букнет: Протистояння з першого погляду

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"