Привіт, букнет

Привіт, букнет

Привіт, букнет

Нещодавно зареєструвався тут, тепер буду писати рідною мовою. Здивувало трохи, що нема жанру ЛітРПГ і РеалРПГ, ну але що поробиш. Будемо, значить, розвивати. Сьогодні завантажив перший розділ. Буду оновлювати книгу щодня і вона залишиться безкоштовною. Також буду радий зафрендитись з авторами фантастики. І, може, хтось тут теж пише РПГ? Якщо знаєте, діліться контактами. 

Анотація до книги “Альтера. Зворотний Відлік”

Макс зовсім не хотів знову занурюватися в ненависну Альтеру, адже саме ця гра раніше забрала його двоюрідного брата, який поплутав реал і віртуал настільки, що “вийшов” з вікна, думаючи, що зможе потрапити на респаун.
Макс хотів би заробити іншим способом, наприклад стати інженером і проектувати корисні людям пристрої, та що завгодно, аби не гра, через яку врешті-решт так чи інакше постраждав кожен член його родини. Проте з його соціальним рівнем дозволити собі навчання на високорангову неігрову професію він не може, а запас часу в нього та його сім’ї настільки низький, що Альтера — практично єдиний спосіб триматися на плаву і продовжувати мати можливість жити в безпеці під куполом.
Однак відбувається дещо, що змушує його взятися за Альтеру всерйоз.
Зворотний відлік ON.

УРИВОК З 1 ГЛАВИ:

Раніше ми троє були хорошими друзями, навчалися в одному класі, поки рік тому я не перейшов на повноцінне дистанційне навчання, тому що треба було приглядати за мамою, психологічний стан якої бажав кращого. Батько весь свій час працював, щоб забезпечити нас можливістю триматися в жовтому класі.

Тому зараз у моїх стосунках з Еллі та Семом відчувалася натягнутість, і як би вони не намагалися, з цим уже нічого не вдієш. З розряду друзів ми давно перейшли в розряд просто добрих знайомих.

— Ага, — я зітхнув, скинув із себе весь одяг, склав його у спеціальний зовнішній відсік у капсулі і заліз усередину.

У капсулі одразу загорілося світло. Поглядом знайшов голку з люлькою крапельниці і вставив її в катетер на лівій руці. Ця штука повинна постачати в моє тіло поживні речовини і навіть ліки типу заспокійливих, якщо система засіче якісь проблеми з моїм фізичним станом.

Далі натиснув на сенсорну кнопку запуску і моє тіло почали обліплювати всілякі датчики, хоча головними елементами, наскільки я знав, були напульсники на руках та ногах.

— Максе, вас вітаю я — Аліса, ваш особистий помічник і гід у світі Альтери. Вітаю з почином! Прошу вас розслабитися та дозволити датчикам зафіксувати всі ваші початкові фізичні показники. Вони будуть порівнюватися з показниками під час гри і, за необхідності, система коригуватиме постачання ліків у ваше тіло. Як тільки процедура буде закінчена, капсула заповниться газом, після чого почнеться занурення, — прочитала лекцію моя “помічниця”.

Серце забилося швидше, було трохи незвично. Не те, щоб я боявся закритого простору або чогось подібного, але бути повністю залежним від машини мені не дуже подобалося. А потім почув тихе шипіння газу, що проникає в капсулу… А може, цей звук мені зовсім здався, бо ніякого газу я, звичайно ж, не бачив: тільки приглушене світло всередині капсули.

— Максе, закрийте очі і рахуйте від десяти до одного, потім дотримуйтесь інструкцій гри.

— Десять, дев’ять, вісім… — сонливість все ж таки перемогла, і я відрубався, проте вже через мить знову був у свідомості і розплющив очі…

ЧИТАТИ ТУТ

Нагадую, що буду радий зафрендитись з авторами фантастики. І взагалі, порадьте, що тут можна такого почитати. Може, хтось теж пише щось в цьому жанрі, бо поки що я книг в процесі в жанрі “ЛітРПГ” чи “РеалРПГ” не бачив. 

Оригінал статті на Букнет: Привіт, букнет

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"