Почитаймо?

Почитаймо?

Почитаймо?

Слава Україні!

 

Бачу тут частенько в блогах почитати навзаєм. 
Хочу вам порекомендувати декілька книг з останнього, що прочитала:

 

«Обіцяю кохати» від Оксани Мрійченко, історія Віки та Андрія ніжна та романтична, окрім знайомства(тут Віка відмітилась;D), читається легко і залишає приємне відчуття. 

«Віддай мого сина» від Роми Аріведерчі цікавий та емоційний сюжет. Стиль написання не мій, але історія Ірини, яка намагається захисти сина та Дениса, який заплутався у брехні оточуючих, дуже затягує. Книга в процесі, я ще не дочитала до оновлень, але спинятись не збираюсь.

А наступні всі від одного автора — Інни Камікадз.

«Вітер в крові», Дуже емоційна книга, я ридала, від того що довелося пережити сину головної героїні. Та все ж Гліб не з тіста ліплений, а за ним, як за стіною!

«Артем» та «Артем. Повернення», фактично це одна історія. Перша для мене особливо близька, як я вона нагадує мені той приємний час, коли я їздила до чоловіка в Урзуф. Артем мені схожий на нього і море мммм) А от “…Повернення” мене знову змусило плакати, не буду спойлерить чому, бо я до останнього думала зовсім інше, ніж виявилось.

«Жодних правил» товариство, який же син у Гожого виріс! Історія написана про майбутнє, про той час, коли ми не будем ховатись по підвалах, а “тривога” означатиме “хвилювання”. Про складність бути публічною людиною і про кохання, через довгий час.

«Полум’я в долонях» про справжню жінку, про українську амазонку, яка навіть майбутній свекрусі може пенделів надавати. І про чоловіка, який зміг нарешті повернути своє життя у правильному напрямку.

 

А тепер хочу запропонувати свою  «Особиста муза» яка в процесі. Історія з елементами фентезі з вигаданим світом, де в сучасності все ще є художник, який розшукує свою музу. Лише завдяки ній він зможе творити шедеври та чи захоче вона покласти своє життя на алтар чужої творчості.

 

Тепер чекаю на ваші пропозиції, по одні книзі своїй чи тій що сподобались вам, за останній час. Особливо рада тим, хто не в топах, бо цікавлять новенькі)

Оригінал статті на Букнет: Почитаймо?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"