Початки й завершення

Початки й завершення

Початки й завершення

Вітаю, дорогі читачі!

 

Десь на середині написання я зрозуміла, що це не просто роман про кохання, це ще й книга про те, як воно – починати життя спочатку. Тому й настрій епілогу вийшов таким. А може, вся справа у моєму власному настрої, який мимоволі накладається на те, що пишеться)) Хтозна)

 

Але, власне, що я хотіла сказати? Зазвичай я пишу фінальне слово до кожної книги, та з двома останніми романами (“Наодинці з ошуканкою” і “Майже коханці”) щось пішло не так – надто багато думок, але надто мало хочеться сказати… Тому я просто резюмую все, що наразі мушу повідомити.

 

1. Два згадані романи писалися у світлий, але непростий для мене період, коли мої думки не були настільки зосереджені на творчості, як раніше. Проте я сподіваюся, що це не позначилося на якості творів, і ви знайшли у цих книгах щось цікаве для себе й отримали задоволення від читання! Попри все, я старалася 🙂 Тож дякую кожному, хто зазирнув до цих книг, залишив коментар чи зірочку!

 

2. У моєму житті теж якогось роду новий початок, через це мені доводиться брати перерву у творчості, і я поки що не можу сказати, як довго вона триватиме. Можливо, мені вдасться повернутися за два тижні, а може, й за два місяці це буде проблемно. АЛЕ я не зникатиму назовсім з поля зору. Можливо, будуть якісь блоги на Букнет, точно будуть дописи в інстаграмі, а може, я навіть змушу себе сяк-так вести фейсбук (хоча це малоймовірно))). Тому якщо ще не почали відстежувати мої сторінки, зробіть це зараз – фб, інстаграм.

 

3. А чого ж чекати після перерви? О, звісно, у мене є плани! І я поділюся ними з вами, щоб було чого чекати ;))) Задумів чималенько, але на початковому етапі створення цілих три романи. Наразі є план і початок роману, який обіцяла ще взимку, навіть проспойлерю дві ймовірні назви – “Любий недруг” або “Недруг дитинства” (до речі, яка краща?). Друга ідея – любовний роман, добряче приправлений гумором (так, це щось новеньке для мене)). Єдине, що зараз готова сказати про цю книгу, – все зав’яжеться завдяки потребі ремонту і мамі головної героїні. А от третя історія – те, до чого вже не збиралася повертатися. Еротичний роман! І він має шанс сподобатися усім, кому полюбилися ще “Очевидні речі”. Теж пройспойлерю назву – “Дозволити все”.

Я справді не знаю, яку з цих книг презентую першою і коли, але сподіваюся, до кожної дійде своя черга! Хоча, може і якась зовсім нова ідея поселиться у моїй голові і змусить втілити її першою, подивимось.

(А котра з представлених ідей вас зацікавила найдужче?)

 

Ось, на цьому ніби все.

Отож не втрачайте мене з поля зору, слідкуйте за соцмережами і сторінкою на Букнет. Цілую, люблю, бувайте, як говорив колись один ведучий на ТБ 😉

 

І дякую, що ви тут!

Ваша Устина Цаль

Оригінал статті на Букнет: Початки й завершення

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"