Подарунки на будь-який смак!

Подарунки на будь-який смак!

Подарунки на будь-який смак!

Привіт, мої любі!

Сьогодні протягом дня діє знижка 30% на історію Влада та Поліни. Завітайте на знайомство, перша частина дилогії безплатна та чекає своїх читачів!

Проти долі. Зустрітись знову 

 Бувають такі моменти, коли з’являється відчуття, наче на тебе хтось дивиться, і тоді інтуїтивно починаєш шукати цього спостерігача. Ось і в мене зараз таке відчуття. Стаю на пішохідний перехід і звертаю погляд на чорний автомобіль, що стоїть в очікуванні зеленого світла. Ловлю погляд його власника й мороз пробігає тілом. Наче раптово наступила зима й заморозила все навколо. Я ні з чиїм іншим не сплутаю цей погляд. За все життя на мене дивився так тільки один чоловік. Влад!

Це він сидить за кермом і дивиться через скло мені у вічі. А я крокую й не можу відвести від нього свого погляду. Як загіпнотизована йду, але таке відчуття, наче падаю у прірву. На мене налітає якась дівчина і я відводжу погляд. Вона щось бурчить на мене, але я не чую. Знаходжу темні очі, які й не думала колись ще побачити і бачу легку усмішку на вустах їх власника

Також не забувайте, що книга «За горизонтом» сьогодні поповнилася новим розділом, обов’язково заходьте в гості до Макара та Алі.

Але це ще не все)) Пропоную ознайомитися з цікавими знижками від талановитих колег і обрати собі книжечку до смаку:

«Саме той» від Анни Харламової зі знижкою 25%

«Зламані» від Стефанії Лін зі знижкою 13%

«Служниця» від Холод Влади та Мар’яни Долі зі знижкою 25%

«Вірний собі» від Улясі Смольської скинула свою ціну на 10%

«Наречений її подруги» від Софії Чайки зі знижкою 25%

«Та єдина, яку він шукав» від Юліанни Бойлук дешевше на 8%

«Один крок» від Ольги Сови знизила ціну на 20%

Як бачите, вибір прекрасний! Смакуйте улюбленими історіями і не забувайте ділитися враженнями!

Всім бажаю тихого та спокійного дня! Бережіть себе)

З повагою, Ерін.

 

 

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Подарунки на будь-який смак!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"