Письменник не просте слово, а стиль життя!

Письменник не просте слово, а стиль життя!

Письменник не просте слово, а стиль життя!

Добрий день усім моїм читачам!!! Вирішив розпочати свій блог(раніше не вів ні разу) і поділитися своїм враженням від написання книги. “В пошуках небезпечної реліквії:загублена експедиція.” – моє перше творіння. Раніше намагався на чернетках для себе писати, але потім не вистачало часу чи ще щось і так закінчувалося. Але одного дня вирішив повністю приділити цьому якийсь час. Виникла ідея, яку потім почав розвивати.

По ходу виявив, що написання не таке просте, наприклад: з додаванням якоїсь події чи людини сюжет змінювався таким чином, що навіть я не знав хто буде поганцем, чи яка подія могла далі трапитись. Для мене це було наче перегляд фільму з невідомим кінцем. Таким чином це стало великою несподіванкою для мене. Також дуже важко було не тільки через роздуми подальших подій(які весь час змінювалися, як вище вже писав), а й через коригування тексту(добре що в наш час є дуже багато програм які допомагають цьому).

Але ці невеличкі складнощі ніщо в порівнянні з емоціями після завершення книги(навіть поки невідредагованої). Відчуття великого піднесення.

Звісно залишаються невеликі побоювання що книга не сподобається, але (трохи перефразую) коли боятися – в ліс не ходити. Тому вперед, в невідоме!!!

Оригінал статті на Букнет: Письменник не просте слово, а стиль життя!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"