Передплата на книгу “Заміж за діда…”

Передплата на книгу “Заміж за діда…”

Передплата на книгу “Заміж за діда…”

Привіт моїм любим читачам! Сьогодні відкрила передплату на книгу “Заміж за діда, або як (не) закохатися у його внука”. Я дуже люблю цю веселу історію та сподіваюся, що й вам вона прийдеться до смаку!

Анотація:

 

Капосниця та пройдисвітка. Саме так мене ще з дитинства називала мама. І я була б не я, якби не спробувала заграбастати собі багатенького чоловіка. Ну то й що, що йому вже за сімдесят? Навпаки, скоріше копитця свої відкине й мені відійде така бажана спадщина. А добра у цього діда море! Автомобілі, нерухомість, бізнес! Аж серденько стукотить від однієї думки про все те добро. Не життя, а мрія! 

Та все було б прекрасно, якби не його внук, який і сам хоче дідів спадок. Але я так просто не відступлю, боротимуся за свої скарби! Тільки от не закохатися б в цього гарного хлопця…

 

#одна мала пройдисвітка

#старий, але хороший дід

#і його привабливий внук

 

Уривочок 1 з платної глави від імені Марка:

 

“Вона дратувала мене з першої хвилини знайомства. А зненавидів я її ще тоді, коли забігла в той під’їзд, спотикаючись на порозі. Одразу здогадався, що то вона. Та сама загадкова дідусева наречена.

Поки їхали додому, намагався розкусити Тетяну, розпитував про те, чим живе. Пильно вглядався у дзеркало заднього виду, сподіваючись побачити хоч одну фальшиву емоцію. Але вона навіть щиро розплакалася, коли я пожартував щодо її батьків. Після того добряче соромно стало.

Дідько! Вона точно прикидалася, я це відчував, але вдіяти з собою нічого не міг. Тому довелося перепросити за грубість. 

Втім спроб вивести її на чисту воду я не полишив. 

Коли привіз Таню в дідусів дім, пильно стежив за кожним кроком цієї шахрайки. Хоч вона й натягувала  на обличчя милу усмішку, а очиці все одно горіли, ніби у сороки перед купою перлин. Шкода, що це не можна було привести як доказ її корисливості. 

Навмисне гаркнув до неї під саме вухо, коли вдавала з себе чисту невинність. Сподівався, що може хоч у страху видасть свої справжні наміри. Але Тетяна лише обурилася, стала руки в боки й сердито спитала, чи мені нічим зайнятися. Дивився у її сині очі й не розумів… Не розумів, чому вона така… вродлива.”

 

Уривочок 2 (буде на сайті згодом):

 

“— Даси проїхатися?

— Справді хочеш? У тебе посвідчення водія є?

— Немає.

Не знаю, чим я думав, коли погоджувався на цю авантюру. Мабуть, думками уже був на зустрічі з Анею. На яку, до речі, непогано спізнювався. 

Все йшло прекрасно, поки Таня не злякалася пса, який спершу рвонув під колеса, але потім все ж утік. Мала чогось натисла на “газ” що було сили й ніяк не реагувала на мої прохання спинитися. Звісно, я не боявся, адже швидкість була низькою. Однак все одно хвилювання мали місце. Тому, коли нам все ж вдалося спинитися, стрес вирвався назовні криком… І, здається, цим я добряче образив Таню. Її гарні очі миттю наповнились сльозами, подивилася на мене з якимось дивним болем в погляді й втекла. Пішла  дорогою назад, обіймаючи себе за плечі. Не зупинялася, коли я про це просив. Тоді я й обійняв її зі спини, сам, не второпавши нащо. Але так сподобалося її відчувати. Тендітну, ніжну і малу. А ще вдихати п’янкий солодкий аромат парфумів.

Без будь-яких вагань перепросив, щиро, з душею, а вона взяла й вирвалася з моїх рук. Як пташка, що хотіла залишитись вільною. Дивилася на мене колючим поглядом, трималася за кілька кроків, показуючи на авто.

— Зам’яли. Поїхали…”

 

Всім гарного настрою! Сподіваюся, що сьогоднішній теплий день принесе вам багато позитивних емоцій!❤❤❤

Оригінал статті на Букнет: Передплата на книгу “Заміж за діда…”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"